România: 5 vedete adevărate

Într-o lume mondenă inundată de piţipoance şi băieţi de bani gata care nu spun nimic, există şi oameni, vedete care, în ciuda trecerii timpului şi a schimbării tendinţelor, au reuşit să nu coboare ştacheta şi să-şi păstreze valoarea. Mulţi dintre ei au preferat să se retragă pentru o vreme, conştienţi fiind că va veni şi timpul lor. Alţii au preferat să se reorienteze şi, în ciuda faptului că au acceptat roluri sau concerte mult sub talentul lor au reuşit să-şi facă la fel de bine treaba. Despre 5 dintre aceşti oameni vom vorbi astăzi.
1 din 6

Horia Brenciu, a demonstrat că televiziunea nu e totul

După emisiunile "Robingo" sau "Kiki RikiMiki", Horia Brenciu a prezentat matinalul de la Antena 1. De aici a fost înlăturat din cauza audienţei scăzute şi, de atunci a înţeles că nu trebuie să facă neapărat televiziune ca să fie star. Acum cântă şi o face foarte bine. Horia Brenciu a prezentat nu mai puţin de 11 emisiuni la TV, însă, la un moment dat, a decis că cel mai bine ar fi să se retragă. Bine a făcut, pentru că revenirea în peisaj cu proiectul muzical HB Orchestra a fost extrem de bine primit, iar astăzi Brenciu este perceput ca un muzician de excepţie.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • veronica gava pe 22 Mai 2011, 21:59
    vedete

    horia brenciu este un artist de nota 100.....

    2
    0

  • mariucaaa pe 22 Mai 2011, 18:06
    ...vedete

    Eu l-as mai propune si pe Paul Surugiu (Fuego)...

    1
    2

  • LILI DIN ISRAEL pe 22 Mai 2011, 14:41
    ARE STOFA DE ARTIST!

    PACAT CA N-A FACUT LUCREU ASTA DE LA INCEPUT,SUNT SIGURA C-A STIUT CU CE TALENT L-A INZESTRAT D-ZEU. SAU POATE NUMAI ATUNCI A FOST MOMENTU SI UITE CA N-A DAT GRES.BRAVO LUI PT EVOLUTIA SI MODESTIA DE CARE DA DOVADA SI CA NU I S-A URCAT VEDETISMU LA CAP ASA CUM SE MAI INTIMPLA LA NOI CU ASA ZISELE

    2
    0

  • vip_lidia pe 22 Mai 2011, 10:07
    .......

    majoritatea dintre ele sunt trecute peste o anumita varsta si stiu ce inseamna sa traiesti,stiu ce vrea si ce nu mai vrea publicul!i felicit din toata inima si le urez acelasi succes tot inainte!

    5
    0

  • ioana pe 22 Mai 2011, 09:22
    vedete

    horia brenciu e fain rau...:x

    8
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod