România: 4 vedete distruse de droguri

3 Iunie 2011
Dintr-un motiv sau altul, la un moment dat, au ajuns în atenţia publicului. Activitatea lor a devenit cunoscută, cumpărată, apreciată. Conturile li s-au mărit considerabil, însă, direct proporţional cu ele au apărut şi problemele. Au vrut să fie cool, au vrut să uite de necazuri, au vrut să dea bine în faţa prietenilor, au vrut să se împace cu ei înşişi. Motivele pentru care Dana Marijuana, Sişu, Răzvan Ciobanu sau soţia lui Cheloo de la Paraziţii au apelat la droguri pot fi diverse, însă rezultatul final este acelaşi: astăzi sunt nişte oameni care au probleme. Unii dintre ei îşi petrec timpul prin spitale, iar Sişu a stat ani de zile în închisoare.
1 din 5

Dana Marijuana, suferinţă fără sfârşit

Pasiunea pentru muzică şi talentul ei au transformat-o la un moment dat în una dintre cele mai apreciate artiste hip-hop din România. A fost pe val, însă într-o secundă s-a scufundat definitiv. A existat o perioadă din viaţa ei când drogurile i-au fost cele mai bune prietene, apoi, după internări repetate în clinicile de specialitate, Marijuana se liniştise. Şi-a întemeiat o familie, a făcut un copil. Din păcate, însă, umbrele trecutului au ajuns-o din nou, căzând iarăşi în patima narcoticelor. Declara, la un moment dat, că ispitită de băieţii de la bloc, mai trage câte un fum, două. A fost suficient, pentru ca nenorocirea să se dezlănţuie.

În noiembrie 2008, vedeta a fost invitată la Happy Hour, unde evidenţa stării euforice în care se afla nu a mai avut nevoie de nicio explicaţie. Acum câteva săptămâni, în timp ce era la un târg de bijuterii la Cluj, Marijuana a clacat din nou. A fost internată de urgenţă, iar medicii au constatat că vedeta nu respectă tratamentul prescris, tratament pe care trebuie să-l ţină toată viaţa. Surse medicale au dezvăluit că Marijuana a făcut o criză psihotică, probabil pentru că sistemul nervos îi e serios afectat din cauza consumului exagerat de droguri şi de alcool din trecut.

"Ea nu a luat, consecvent, un anume produs, le-a amestecat şi s-a produs un amalgam în cap", a spus la "Happy Hour" tatăl Danei Marijuana, Ion Coteanu. "Drogul afecteaza creierul", continuă acesta.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • heyda pe 3 Iun 2011, 21:27
  Doamne fereste !

  Nu trebuie sa radeti ! Doamne fereste ! Draga Lia, ai grija sa nu ajungi mai rau ca ei ! si draga mea Lucia. ba da, sunt inca vedete ! vedete pe sticla ! sunt personalitati prin excelente ! nu cred ca vei ajunge vreodata ca ei.

  2
  0

 • cami pe 3 Iun 2011, 14:42
  Sunt OAMENI!

  Sunt oameni de nimic draga Liz,sunt niste scursuri umane.

  1
  4

 • lucia pe 3 Iun 2011, 13:01
  dura lex sed lex

  Compasiunea si atitudinea toleranta isi are rostul ei pana la un punct, ma indoiesc ca persoanele astea acu bani pentru ca vedete nu mai sunt demult, nu au beneficiat de servicii psihologice, medicale. Ceea ce i-ar putea aduce la liman ar fi credinta in Dumnezeu, duhovnici cu har dedicati cu care cei in cauza sa petreaca un timp mi substantial, si atunci poate...Daca la acest tip de ajutor te-ai referit, cami, atunci ai dreptate, altfel ingaduinta celor din jur nu are cum sa influenteze in bine nici pe ei, nici tinara generatie ce tind in mod nefericit sa ii adopte ca modele.

  2
  0

 • lia pe 3 Iun 2011, 08:49
  Care vedete?!

  Si astea sunt vedete? HA-ha!!!!

  8
  5

 • cami pe 3 Iun 2011, 08:44
  Sunt OAMENI!

  Sunt oameni draga Liz, nu.ti da nimeni dreptul sa.i judeci. Sunt oameni cu probleme ce trebuie ajutati.

  11
  6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod