România 2011: Top 7 cele mai sexy noi vedete

Mădălina Ghenea sau românca lui DiCaprio ocupă locul fruntaş în topul celor mai sexy noi vedete care au apărut anul acesta. Nici de Antonia, Geanina Varga sau Alexandra Stan nu putem să uităm şi le-am asigurat un loc în topul realizat.

Vezi un top al celor mai sexy vedete care s-au făcut remarcate în anul 2011:

1 din 8

Locul 1: Mădălina Ghenea

A făcut senzaţie de la prima fotografie surprinsă alături de actorul Leonardo DiCaprio. A fost comparată cu Angelina Jolie, dar şi cu Sophia Loren, Megan Fox şi o altă româncă celebră în Italia, Catrinel Menghia. Românca din Oltenia a făcut victime nu numai în rândul telespectatorilor sau spectatorilor, ci şi în rândul bărbaţilor celebri şi bogaţi din Italia, ea fiind, pentru trei luni, iubita atacantului de la AS Roma - Marco Borriello.

Chiar dacă este unul dintre cele mai apreciate manechine din Italia, chiar dacă a realizat zeci de campanii publicitare pentru mărci de renume din Italia, Mădălina Ghenea declară, pentru OK!Magazine, că nu şi-a dorit niciodată să devină model. "Nu mi-am dorit niciodată să fiu model. Am învăţat să merg pe tocuri când am în­ceput să fac meseria asta. Nu mă machiam, nu mă coafam... Mi-am dorit dintotdeauna să fiu actriţă. Când eram mică, imitam prietenii sau staruri din România şi ai mei întotdeauna mi-au spus că am talent".

Credit foto: Facebook

 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • No name :) pe 15 Sep 2012, 15:09
    Părere

    Antonia - Megan Fox de România ?! Poftim ?! Credeam că n-am citit bine! Cum adică ? Oameni buni, voi aţi văzut vreo poză cu Megan Fox sau vorbiţi din poveşti ? Nu se aseamănă deloc! Megan Fox chiar e frumoasă, nu ar trebui comparată cu nicio vedetă, mai ales cu o vedetă de 2 lei, o nonvaloare care cântă un refren de 30 de ori şi melodiile ei nu exprimă nimic, niciun sentiment şi hopa! are melodii. Nu!, Beyonce are melodii :) - trupa Taxi, Voltaj, Holograf, nu una care cântă 1 refren de 60 de ori şi cică are melodie! :-j Bună gluma cu Antonia = Megan Fox de România - m-am amuzat copios! :-j Ea s-a făcut cunoscută mai mult datorită corpului ei, şi nu a vocii, pentru că nici nu are voce :) , dar .. hmm :-? e cântăreaţă, nu ? Topul acesta e un dezastru total! Din nou, mi se pare o mare prostie să o compari pe Ghenea cu Catrinel, Angelina, Megan sau Sophia Loren! Aberaţii, aberaţii, aberaţii ! :) Eu cred că nişte vedete cu adevărat frumoase sunt Monica Bîrlădeanu şi Catrinel Menghia!, nu astea! :-j Spor la topuri cât mai dezastruase, ca acesta! ;;)

    2
    0

  • rusitoru alin pe 29 Feb 2012, 18:55
    ALIN

    antonia este cea mai frumoasa din romania este foarte frumoasa si foarte sexi mi-as dori sa fie iubita sau poate si sotia mea

    0
    0

  • Andy pe 21 Nov 2011, 21:32
    ...

    Alegeti cate un barbat de pe fiecare continent. Puneti toate aceste fete intr-o sala si va garantez ca toti o vor alege pe Antonia,e perfecta din punct de vedere fizic.

    3
    0

  • HAZEL pe 21 Nov 2011, 12:31
    CE Antonia!

    Madalina este cea mai frumoasa si voluptoasa !..cat despre operatiile estetice , se stie ca si-a marit doar buzele care au o forma frumoasa ....Antonia este frumoasa ,gingasa dulce , la fata dar nu are forme frumoase la corp ....o femeie este cu adevarat frumoasa privind-o in asamblul ei , asa cum este Madalina care are si corpul frumos si fata ....unde nu mai pui ca este foarte inteligenta ....deci merita locul 1 fara dicutie...

    3
    4

  • dulc1k25 pe 21 Nov 2011, 10:38
    buu

    antonia mi se pare superba,feminina,smd...de deparet e cea mai sexy....si madam borcea...ce cauta in acest top?

    6
    1

  • dorina pe 21 Nov 2011, 09:56
    Antonia este superba !

    Superba Antonia !! Imi place f mult,arata bine, si o ajuta f mult fata ,e frumusica !

    5
    0

  • ioana pe 20 Nov 2011, 22:18
    ...

    parerea mea singura cu adevarat frumoasa este fata care seamana cu megan fox asta in cazul daca nu are fata operata ca dra.lui leonadro di caprio....

    7
    1

  • brunetica44 pe 20 Nov 2011, 18:36
    ....

    alina borcea vedeta??????????????serios

    13
    0

  • Anonim pe 20 Nov 2011, 13:21
    HAHAHA

    Alina Borcea e urata dao-n pisici...

    16
    0

  • pranx pe 20 Nov 2011, 12:04
    nu

    alexandra stan nu mi se pare deloc sexi defapt e chiar urata dar in rest imi place clasamentul:)

    10
    6

  • ??? pe 20 Nov 2011, 10:40
    ce vedete?

    Deci ...Alina Borcea e vedeta pentru ca...?!?! Pentru ca s-a casatorit in vara cu Borcea? + clasamentul e facut aiurea, in graba si ... in nici un caz dupa frumusetea fetelor.

    19
    1

  • ioana pe 20 Nov 2011, 03:02
    haha

    daca si domnisoara e comparata cu angelina....vai de capul nostru nici toate operatiile estetice pe care le are nu o sa calce pe urma vedetelor enumerate mai sus...daca este atat de talentata si frumoasa de ce a trebuit sa se tavaleasca cu unu cunoscut ca sa apara si ea...in calitate de ce?!

    8
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod