România: 12 vedete care se urăsc de moarte. Află de ce?

Într-o Românie guvernată de isteria viscolului şi a zăpezii şi nuditatea fostului prim-ministru prezentată fără rost într-un show de televiziune, se găsesc câteva vedete să-şi împartă cuvinte grele din cauza unor răfuieli mai vechi. Înjurăturile la oră de maximă audienţă, procesele pe rol, aerele de divă şi adulterul sunt parte dintre punctele forte ale disputelor. Cele care le folosesc sunt tocmai vedetele care vorbesc deseori, la TV, despre prietenie, iubire, deontologie, bun gust sau dreptate.
1 din 7

Radu Moraru - Mircea Badea, un război fără început şi fără sfârşit

Nici nu se mai ştie de unde a început războiul celor doi, de la ce s-au luat şi mai ales care sunt motivele care susţin acest scandal. Ce nu s-a pierdut pe toată perioada desfăşurării de forţe este puterea cuvintelor şi, mai ales, a jignirilor ce vin din ambele părţi. "Mircea Badea a fost creat din foame, era lihnit şi gata de orice când Antena 3 l-a luat din milă! A acceptat toate perversiunile posibile pentru un pumn de malai si se prostitueaza non stop. L-au umilit si il umilesc toti şefii, în special Voiculescu. Este cel mai prost, mai complexat şi mai papagal gurist din toata menajeria Turnătorului. Cred că este bolnav şi îmi pare foarte rău că părinţii nu îl ţin în casă", a scris Radu Moraru pe blogul său. Finalul discursului este apoteotic: "Minciunica Badea, îţi doresc să trăieşti toată viaţa ca sclav al lui Voiculescu! Vezi că are proces astăzi! Şi roagă-l să nu mai mănânce ardei iute că d’aia te ustură limba! Să trăieşti bine băi oligofrenule!".

"Mă adresez aici pupătorului de... băsistă Radu Moraru, care a simţit nevoia să fie o ţigancă împuţită şi să flatuleze texte pline de propagandă băsistă stereotipă. Măcar a brevetat o metodă aparent paradoxală de a lua ... în timp ce linge în .... Vaaaai, câtă ...! Da' şi câta .... (...) Ratatul ăsta maroniu nu va muri de foame. Va mânca în continuare mult ... expulzat în urma digestiei banului public. Sau poate totuşi va muri. Mori!!!"
, aceasta este o replică mai veche făcută de Mircea Badea, prin intermediul blogului mircea-badea.ro, la adresa fostului moderator al emisiunii "Naşul", de la B1 TV.
15 Februarie 2012
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • konnye61 pe 16 Feb 2012, 18:56
    despre andreea

    in ultimul timp e prea increzuta de parca ar fi o regina si ceilaltii sclavii ei nu stiu cum am pututsa ma uit pe vremuri la emisiunile ei si sa o mai si cred asa sufletista nu-mi plac prefacutii

    3
    1

  • AlleSweetGirl pe 15 Feb 2012, 22:34
    exagereaza ...

    Mama parca daca nu a vrut sa fie cu ea in emisune insemana ca se urasc ... ce exagereaza astia

    5
    7

  • Alle pe 15 Feb 2012, 22:27
    Doamne !

    Titlul e o porcarie. Doar pentru ca Andreea nu a vrut sa dezbata acel subiect alaturi de Laurette nu inseamna ca o uraste , doamne si presa asta ... :-j

    4
    1

  • nico pe 15 Feb 2012, 18:20
    ...

    ce titlu exagerat...daca femeia a vrut sa-si vada de patratica ei si sa discute despre subiectul care o interesa, inseamna ca o uraste de moare pe laurette?

    6
    2

  • Alex pe 15 Feb 2012, 17:52
    corecta atitudinea Andreei

    ioana, asta inseamna sa fii scorpie? sa vrei sa vb. despre o problema serioasa, neavand alaturi o siliconata care se plangea ca a fost violata de ogica? Profesionalism=scorpie??? mda...numai minti luminate...

    3
    2

  • Alex pe 15 Feb 2012, 17:50
    corecta atitudinea Andreei

    ioana, asta inseamna sa fii scorpie? sa vrei sa vb. despre o problema serioasa, avand alaturi o siliconata care se plangea ca a fost violata de ogica? Profesionalism=scorpie??? mda...numi minti luminate..

    2
    1

  • ioana pe 15 Feb 2012, 16:32
    CAHH

    Am impresia si Andreea Bania, si Laurette sunt doua scorpii..din pacate..:l :(..

    1
    6

  • zmeuverde pe 15 Feb 2012, 12:24
    Bravo Andreea!

    pai ce sa caute Andreea, o prezentatoare (cu bune si cu rele) profesionista, un om cu valoare alaturi de o pitipoanca care se crede vedeta... pe neica nimeni a lansat-o Ogica,(o alta specie) la o ciorba de burta, urmat de un presupus viol... Ai, mai cce naiba..vreti sa amestecam graul cu neghina :))

    15
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod