România: 10 vedete TV care au ieşit de pe scenă

Divertismentul anilor 2000 n-ar mai fi fost acelaşi fără moderatori TV precum Mihaela Rădulescu, Şerban Huidu şi Teo Trandafir. Cei trei, dar şi mulţi alţii au ştiut cum să dea viaţă micului ecran şi să ofere clipe de fericire unor mase de oameni. Emisiuni precum "Teo", "Cronica Cârcotaşilor" şi "Duminica în familie" ne-au făcut să stăm cu ochii în televizor fără să simţim că ne pierdem timpul.

Astăzi, generaţia vedetelor TV a anilor 2000 pare că a ajuns la capăt de drum.
În locul lor au venit la cârma divertismentului românesc moderatori precum Simona Gherghe, Cătălin Măruţă sau Dan Capatos. Întrebare este: reuşesc ei oare să însufleţească micile ecrane aşa cum au făcut-o vedetele TV de mai jos?
1 din 11

Mihaela Rădulescu

Din mai 2009, Mihaela Rădulescu a decis să părăsească nu doar micile ecrane ci şi ţara de origine, în prezent trăind în Monte Carlo împreună cu fiul ei, Ayan. Întâlnirea cu televiziunea s-a produs în cazul ei pe la sfârşitul anului 1994, când a debutat la Tele7abc. În anii 2000 a activat la postul Antena 1, unde a prezentat ani la rândul emisiunea care a consacrat-o definitiv,  "Duminica în familie".

Vedeta si-a motivat decizia de a părăsi platourile de televiziune prin faptul că vrea să fie alături de fiul ei, Ayan, care merită să aibă o mamă aproape.

"Nu îmi trădez publicul, ci fac un pas lateral cu convingerea că fac un lucru bun pentru copilul meu", a explicat Mihaela Rădulescu. „Îmi iubesc copilul prea tare”, a mai adăugat ea, subliniind că, în proporţie de 90%, el este motivul deciziei de a renunţa la televiziune, potrivit ziare.com.

În prezent, Mihaela nu vrea să semneze niciun contract permanent cu vreo televiziune, preferând să se implice doar în proiecte de scurtă durată.
26 Octombrie 2011
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Detectoru pe 3 Nov 2011, 15:54
    Greseala impardonabila

    In articol s-a strecurat o greseala grava: Mihaela Tiganu a fost trecuta si ea in categoria vedetelor. Va rugam rectificati urgent.

    2
    4

  • maria pe 27 Oct 2011, 13:06
    de ce trebuie sa ne purtam asa urat?

    Doamne ce rusine pe aceasta natiune! eu nu inteleg frate...de ce te uiti la o emisiune daca nu iti place subiectul sau persoana? de aia exista telecomanda si de aia suntem in deplina democratie...te uiti la ce vrei si unde vrei, nu mai exista cenzura! de ce trebuie sa injurati si sa insultati oameni care nu fac altceva decat sa isi faca meseria? sunteti invidiosi ca nu sunteti si voi pe ecrane? daca sunteti tari mergeti acolo si incantati pe absolut toata lumea cu inteligenta voastra sa vedeti ce usor este sa incanti pe toata lumea. suntem o natie de oameni rai carora le place sa isi otraveasca sufletul cu vorbe urate si jigniri! Rusine!!!!

    9
    1

  • nik pe 27 Oct 2011, 11:57
    !

    CALLLLLINEEEESCU & HUIDU ,VOR FI BINE REPRIMITI. RESTUL ,IN ARHIVE, PE VECI.

    5
    9

  • bugetar pe 27 Oct 2011, 11:09
    pentru Dana

    respectele tale lui Huidu ????????Daca era copilul tau in Logan tot asa il respectai pe inconstientrul ala?Tot din intamplare a fost penalzat de 11 ori in ultimul timp in trafic? TOt din intamplare i-a fost suspendat carnetul pentru viteya anul trecut? Omul ala nu are respect pentru viata altora...respect pfu...vai de mine....

    11
    5

  • Banel pe 27 Oct 2011, 11:02
    Boarfe

    Singurii carora le simt lipsa sunt: F. Calinescu, Tuca si Huidu. Restul, nici o pierdere. Din contra.

    4
    11

  • tuti pe 27 Oct 2011, 07:13
    COCALARI SI PITZIPOANCE

    La-s ca vine revelionul si pusca iar antena un program cu manelisti si pro tv-ul cu tigani!! ca asta se promoveaza.

    6
    6

  • M4D4L1N pe 27 Oct 2011, 01:06
    Gresit!

    - Andreea Raicu prezinta la PrimaTV, "Miss fata de la tara". Deci nu " a iesit " de pe micile ecrane. - @mariana: emisiunile nu mai sunt ( din dragoste si iarta-ma ), dar prezentatorii inca ii mai poti urmari la TV. Mircea Radu prezinta pe TVR1, iar doamna care a prezentat emisiunea " Iarta-ma ", e la Kanal D acum.

    5
    1

  • Dana pe 26 Oct 2011, 20:51
    BUna

    Sunt intr-adevar emisini ce au facut fufori la vremea lor... Chiar si Huidu toate respectele, nu cred k a fost cu intentie accidentul, ce om isi poate pune in pericol proprii copii? Intr-adevar viteza te costa; chiar azi o femeia a fost spulbera pe trecerea de pietoni pe o strada unde liita era de 30Km, cand am vazut urmele de sange erau intinse de o lungime de cel putin 5 m, va dati seamace viteza a avut! Si culmea k puteam fi eu in locul femeii, doar k am intarziat in biserica aprinzand cateva lumanari... Nimeni nu este vinovat... ci asa a fost sa fie!!!!!!!!

    4
    1

  • Crina pe 26 Oct 2011, 20:43
    Serban Huidu

    Helaaaauuu huidu nu a murit!!!!!!!!

    5
    3

  • Iuliana-Eire pe 26 Oct 2011, 20:31
    Vedete care au parasit ecranul

    La "TEO" si la "DUMINICA IN FAMILIE",ma uitam cu mult drag . La ora actuala ma uit cand n-am ce face la acea ora . Ce sa vad ,tiganeala ce o modereaza Simona ,sau tipetele lui Maruta ?

    11
    5

  • delia pe 26 Oct 2011, 20:02
    pai acum e la antena ?????

    din cate stiu eu din cauza asta nu se mai stie nik de ea

    5
    1

  • mariana pe 26 Oct 2011, 10:20
    doar atat?

    mai lipseste "din dragoste", " iarta-ma",

    9
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod