România: 10 vedete bisericoase

2 din 11

Adelina Pestriţu, înlăcrimată în faţa Domnului

Relaţia eşuată cu Liviu Vârciu a adus-o pe brunetă de foarte multe ori în faţa altarului. Prima dată în toamnă, când se ruga să se împace cu cel care i-a fost soţ, a doua oară la sfârşitul lui februarie, când - după sfertul de oră petrecut în casa Domnului - a ieşit răvăşită, plângând în hohote.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Ana pe 28 Apr 2011, 18:30
  aha,ye right!

  Oana Zavoranu poate sa mearga in genunchi pan la biserica ca degeaba daca tot asa continua sa fie o mahalagioaca si sa se certe ca la usa cortului cu sotul, cu mama, cu mai stiu eu cine. Cosmina Pasarin merge la Mitropolie? ce chestie..ma intreb de ce nu am vazut-o niciodata?! Iovan si Bote merg la biserica doar ca sa fie si ei in centrul atentiei, de la fitze li se trage. iar adelina pestritu la cat e de parasuta....

  1
  0

 • dragutza_carolina pe 24 Apr 2011, 13:04
  Reclame IDIOATE!!!!!!!!

  Sper sa citeasca cineva pentru ca am cateva de spus...dragii mei,nu sunteti normali cu reclamele astea.Efectiv nu pot sa ma uit linistita la nimic de pe site-ul asta ca mi se baga in fata o multime de reclame si asta inca nu ajunge.Trebuie sa mai aiba si sunet."FANTASTIC"! ascultam linistita muzica si deodata imi "sparge" timpanul o reclama idioata de-a voastra.Fix duminica,de Pasti cand toata lumea doreste un pic de relaxare.Da tare frumos va atrageti cititorii...si nu cred ca eu-s singura de pe site-ul asta care obsearva lucrurile astea.Da puneti si voi reclamele astea undeva la margine si sper ca nu cerem mult.Ca pana la urma nu de aia vin pe sfaturi.eva sa vad si sa ascult reclame ca vad destule la TV.Acum,spuse toate astea parasesc site-ul asta si caut lucruri interesanta altundeva,undeva unde pot citi linistita fara sa-mi sparga timpanul reclame idioate.

  3
  0

 • eva88 pe 23 Apr 2011, 16:21
  religiosi

  Mi-e imi pare nostim ca unele oameni merg la biserica se prefac credinciosi, dar sunt rai ,nu -l intereseaza numai banii sunt invidiosi.

  0
  0

 • Kisha_Kalif pe 22 Apr 2011, 12:04
  Hmm

  "Ave-ti"? Zau katy, "ave-m"?

  5
  0

 • lucia pe 22 Apr 2011, 11:00
  frumos

  vesti bune daca tot mai multe persoane publice incearca sa se apropie de Dumnezeu inseamna ca El lucreaza spre salvarea noastra a tuturor, slavit fie El, amin! Pentru cei ce vor sa inteleaga mai bine de ce si cum se intampla asta recomand cu caldura postul de televiziune alfaomega.tv

  4
  0

 • katy pe 22 Apr 2011, 10:19
  OAU

  Ma intrebam..alte subiete mai bune nu ave-ti....ce ma intereseaza pe mine care dintre vedete merg la biserica ;))..nu sunt tot oameni..treaba lor ;)

  0
  4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod