Robert Pattinson şi Kristen Stewart le dau speranţe fanilor: Actorii din „Twilight“, văzuţi împreună

Cei doi actori s-au întâlnit într-un bar din Los Angeles pentru prima oară de la despărţirea de acum cinci ani.

Povestea de dragoste care a captivat milioane de fani ai seriei "Twilight/Amurg" a avut un final dramatic şi i-a dezămăgit pe mulţi dintre cei care îi vedeau împreună pentru totdeauna, într-o continuare reală a fanteziei de pe marele ecran. După cinci ani în care Robert Pattinson şi Kristen Stewart au stat departe unul de celălalt, nu mică le-a fost surpriza unor tinere să-i vadă pe amândoi, stând ca doi amici la un pahar de vorbă, într-un bar din Los Angeles.

Martorii oculari au anunţat pe Twitter ceea ce vedeau.

"Eram într-un bar, sărbătorind ziua de naştere a unor prieteni şi tocmai văd că apar Robert Pattinson, care m-a frapat, apoi a intrat Kristen Stewart, iar acum trăiesc fanteziile din perioada liceului", a scris o admiratoare a vedetelor, Leah Cordova. "Wow! Nu mă aşteptam la răspunsul ăsta! N-ar fi fost rău să le fac o poză, păreau doi prieteni care au ieşit împreună", a revenit ea după ce prima postare a provocat un val de comentarii.

Un alt fan al seriei a scris pe aceeaşi reţea de socializare: "Când ieşi şi tu într-un bar din LA şi te trezeşti cu Robert Pattinson şi Kristen Stewart în faţa ta."

"Păreau doi amici care se distrează în bar.
Era miezul nopţii... am rămas toţi mască"
, a scris acesta mai târziu.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod