Robert Pattinson are o nouă iubită: Cine e blonda cu care a fost văzut?

Robert Pattinson a fost fotografiat noaptea târziu alături de o tânără necunoscută, iar presa susţine că el are o nouă relaţie


Robert şi artista britanică nu au mai fost văzuţi împreună din luna mai, iar în octombrie FKA twigs a apărut fără inelul de logodnă la prezentarea de modă a designerului Christopher Kane, de la Săptămâna Modei de la Londra. Fanii au observat încă de pe 1 august că ea nu mai purta bijuteria şi au început să-şi pună întrebări despre o posibilă despărţire de starul din "Twilight", scrie Daily Mail.

Cu câteva luni înainte, Pattinson a admis cu greu într-un interviu oferit lui Howard Stern că este logodit cu prietena lui, FKA. "Eşti logodit, nu?". "Da, ceva de genul", a căutat el să închidă subiectul. "Ceva de genul?", a insistat, surprins, celebrul realizator. "Eşti unul din tipii care îşi ţin relaţia secretă, nu? Protector", adăugat el. Pattinson a răspuns: "E unul dintre cele mai frustrante lucruri din lume, ai vrea să fii mai deschis, dar practic eşti prins în această poziţie şi trebuie să decizi dacă vrei să laşi tot felul de nebuni să dea buzna în asta."

Aceasta a fost cea mai serioasă relaţie a lui Robert Pattinson după despărţirea de partenera din franciza "Twilight", Kristen Stewart, în 2012, în urma unui scandal ultramediatizat.



În mai 2013, cei doi s-au despărţit, la mai puţin de un an după aventura pe care Kristen a avut-o cu un regizor de la Hollywood. Actorul britanic a decis să o ierte pe Kristen şi să se împace cu ea, după ce actriţa în vârstă de 24 de ani a avut, în vara anului 2012, o aventură cu Rupert Sanders, regizorul peliculei "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman", în care aceasta a jucat rolul principal.

Pattinson a părăsit în vara anului 2012 vila din Hollywood în care locuia cu iubita sa, după publicarea în presa americană a unor fotografii în care aceasta apărea în ipostaze intime alături de regizorul de film Rupert Sanders, în vârstă de 42 de ani.

Robert Pattinson şi Kristen Stewart au devenit celebri pe plan internaţional graţie personajelor Edward Cullen şi Bella Swan pe care le-au interpretat în filmele francizei "Amurg/Twilight".


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod