Robbie Williams luptă cu depresia: „Boala din capul meu vrea să mă omoare“

Cântăreţul în vârstă de 44 de ani a vorbit într-un interviu despre tulburările sale mentale, comparându-şi viaţa cu cea a lui George Michael.

Robbie Williams a mărturisit pentru The Sun că a fost foarte aproape de moarte în câteva rânduri şi şi-a comparat viaţa "ca un carusel" cu cea a regretatului George Michael, care a decedat în 2016, de Crăciun. "Am o boală care vrea să mă omoare şi e în capul meu, aşa că trebuie să am grijă", a spus artistul despre depresia cu care se confruntă.

Fostul membru al trupei Take That a spus că de multe ori problemele psihice îl copleşesc, alteori are momente de fericire deplină.



Robbie a vorbit şi despre relaţia lui cu George Michael, mărturisind că simte că există o paralelă între existenţa acestuia şi viaţa sa, amândoi trecând prin "acelaşi carusel", şi că îi simte lipsa. Williams a mai spus că moartea solistului de la Wham! l-a făcut să-şi pună ordine în viaţă.

Robbie Williams se află acum în Australia, în cadrul turneului The Heavy Entertainment Show. Pe 20 februarie a cântat la Brisbane, apoi a concertat în Melbourne, înainte de a se opri în Sydney, unde are programate două show-uri, relatează Daily Mail.


Artistul are doi copii, Theodora (5 ani) şi Charlton (3 ani) cu soţia lui, Ayda Field. Cei doi sunt căsătoriţi de şapte ani, iar Robbie a declarat că ea i-a salvat viaţa, ajutându-l să renunţe la droguri.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod