Robbie Williams e chelios! Soția lui l-a tuns la zero și a postat imaginile pe Instagram

Robbie Williams a făcut o schimbare radicală de look, cu ajutorul soției sale. Celebrul cântăreț britanic s-a lăsat ras pe cap de soția sa, Ayda Field, care a filmat momentul și a postat video-ul pe rețelele de socializare.

Robbie și-a prezentat cu mândrie părul înainte de a fi tuns, iar în scurt timp a devenit complet chel.

Ayda a documentat tot procesul, în timp ce starul britanic, în vârstă de 47 de ani, stătea răbdător să-i fie ras tot părul de pe cap.


 Robbie și-a trecut apoi mâinile pe cap pentru a se obișnui cu noul său look, în timp ce soția sa zâmbea la cameră.

Pentru @robbiewilliams este totul sau nimic când vine vorba de păr...
și, se pare, acum este nimic
”, a comentat Ayda Field în postarea de pe Instagram. Ea a adăugat hashtagul „cine este următorul?”

Fanii au reacționat rapid la schimbarea de look a starului. „Parcă e din nou Robbie cel din anii '90!”, a scris un user. „Arată mult mai tânăr acum!”, a adăugat un alt fan.
Ayda, în vârstă de 42 de ani, și Robbie s-au căsătorit în anul 2010 și au împreună patru copii: două fiice - Teddy, în vârstă de opt ani și Coco, de doi ani, și doi fii - Charlie, de șase ani și Beau, de un an.

Deși cuplul nu postează pe social media fotografii cu chipurile copiilor lor, publică adesea imagini de familie în care apar cei patru copii.

Robbie Williams a vorbit recent despre perioada de carantină alături de familia sa și a mărturisit că se simte recunoscător pentru timpul petrecut împreună.

Îmi doream să mă întorc la muncă, să fac diferite lucruri. Și m-am gândit că în același timp am un fel de anxietate legată de revenirea la muncă.
Nu știam exact de ce. Apoi mi-am dat seama că sunt exact în locul potrivit, la momentul potrivit, alături de oamenii potriviți. Poate că nu va mai exista niciodată o perioadă în care să pot petrece atât de mult timp cu copiii mei, cu familia mea, deci sunt recunoscător
”, a declarat Robbie în cadrul unei emisiuni radio.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
3 Iunie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod