Robbie Williams, din nou tătic: Are o fetiță născută de o mamă surogat

Cântărețul şi soţia lui, Ayda Field, şi-au luat fanii prin surprindere. Ei au anunțat că au devenit părinţii unei fetiţe cu ajutorul unei mame surogat.

Cei doi au reușit să păstreze secretul și nimeni nu a știut că vor avea un copil, relatează Daily Mail. Ayda Field, în vârstă de 39 de ani, membră a juriului emisiunii "The X Factor", a mărturisit că a fost "o cale foarte lungă şi dificilă pentru a ajunge aici".

Colette (Coco) Josephine Williams, care este "biologic a noastră", după cum a declarat ea, şi a fost purtată de "o mamă surogat incredibilă", este cea mai nouă membră a familiei Williams, alăturându-se celorlalţi doi copii ai cuplului, Theodora Rose, născută pe 18 septembrie 2012, şi Charlton Valentine, născut pe 27 octombrie 2014.

Field a publicat pe Instagram o imagine alb-negru în care se vede mâna bebeluşului alături de cele ale fraţilor săi şi ale părinţilor.

"Spionez cu ochişorul meu încă o mânuţă.

Am păstrat un secret foarte special!", a scris Ayda Field pe reţeaua de socializare. "Bine ai venit pe lume, Colette (Coco) Josephine Williams!! A fost o cale foarte lungă şi dificilă pentru a ajunge aici, de aceea nu am dezvăluit nimic", a adăugat ea.

"Familia vine sub toate formele, iar această micuţă domnişoară, care este biologic a noastră, a fost purtată de o mamă surogat incredibilă, căreia îi vom fi etern recunoscători. Suntem din cale afară de încântaţi să o avem pe această fetiţă frumoasă în vieţile noastre şi ne simţim atât de binecuvântaţi că trăim într-o lume care face acest lucru posibil.
Ca şi în cazul lui Teddy şi al lui Charlie, vă rugăm să respectaţi intimitatea lui Coco şi să ne permiteţi să ne dezvoltăm în noua noastră echipă de 5! #TeamWilliams"
, se arată în mesajul publicat pe Instagram.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod