Rivalitate totală: Andreea Bălan nu-i vinde lui Keo jumătatea ei de casă

După ce s-au certat, cântăreața încearcă să scape de singurul lucru care îi mai leagă. Ea vrea să-și vândă partea din vilă, dar a refuzat prima ofertă, pe care i-a făcut-o chiar fostul iubit.
Andreea Bălan şi-a scos la vânzare partea ei de casă construită împreună cu Keo. Fostul iubit a dorit să preia tot imobilul, dar oferta făcută n-a fost pe placul ei, fiind cu câteva zeci de mii de euro mai mică decât şi-ar fi dorit solista.
Keo a cerut un preţ mai mic, motivând că terenul a fost oferit de părinţii lui. În plus, el a stat şi a supravegheat lucrările de construcție, scrie Click!.

Andreea n-a fost însă de acord și a preferat să scoată la vânzare jumătatea de vilă, pe care a cerut 200.000 de euro.
Ea a scris prețul și pe un afiș uriaș, lipit pe fațada casei.

După ce tranzacţia cu Andreea a picat, Keo se gândește să-și caute o altă casă, pentru că nu doreşte să locuiască cu nişte necunoscuţi dacă Andreea va reuşi să-și vândă partea ei, scrie ziarul citat.

Andreea Bălan (30 de ani) și Keo (36 de ani) s-au despărțit în aprilie, după o relaţie de aproape nouă ani, cântăreața acuzându-și iubitul că a înșelat-o.


Foto: Mediafax, Click!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod