Rivale şi colege: Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin negociază cu TVR

S-au ciondănit de nenumărate ori şi sunt într-o continuă competiţie, dar uneori şi divele mai fac pace. Din toamnă, Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin ar putea fi din nou colege, după experienţa de la Realitatea TV, de astă dată la postul public.
Conform site-ului paginademedia.ro, Mihaela Rădulescu negociază pentru o emisiune la TVR, iar părţile sunt aproape de o înţelegere, urmând ca ea să revină cu emisiunea sa obişnuită, "Duminica în familie".

Emisiunea Mihaelei Rădulescu ar urma să fie difuzată duminica după-amiază, și va fi realizată cel mai probabil o ediție înregistrată, una în direct, alternativ. 

Într-un interviu pentru paginademedia.ro, Mihaela Rădulescu a mărturisit că a refuzat un contract cu Trustul MediaPRO pentru a participa la emisiunea-concurs "Dansez pentru tine", din cauza navetei solicitante pe care ar fi trebuit să o facă săptămânal între Monaco şi Bucureşti, dar şi a timpului redus pe care l-ar fi petrecut cu fiul ei, Ayan.

Între timp, însă, lucrurile par să se fi aşezat din acest punct de vedere, în condiţiile în care propunerea Mihaelei pentru TVR a fost să vină "o dată la două săptămâni, pentru o ediție în direct și una înregistrată". "Dacă vor fi de acord cu această condiție, vom putea intra mai adânc în negocieri", a spus atunci Mihaela.
Contactată de paginademedia.ro, Irina Radu, producător general la TVR, a confirmat că negocierile cu Mihaela Rădulescu sunt pe final.

Irina Radu, producător general la TVR, a confirmat că negocierile cu Mihaela Rădulescu sunt pe final.

Conducerea TVR este interesată şi de serviciile fostei vedete a postului, Andreea Marin. După nouă ani în care a obţinut audienţe uriaşe cu emisiunea "Surprize, Surprize", "Zâna" este foarte aproape de a reveni la postul la care s-a consacrat. Deocamdată nu sunt informaţii certe despre numele şi formatul noii emisiuni care ar urma să fie prezentată de Andreea Marin la TVR.
Irina Radu a confirmat informația, dar nu a dat mai multe detalii.

Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin au mai fost colege la Realitatea TV, după ce au fost ofertate de patronul de atunci al postului, Elan Schwartzenberg. Mihai Tatulici a declarat pentru paginademedia.ro că ele au aflat din presă că vor lucra pentru aceeaşi televiziune. Una dintre clauzele contractului, impusă se pare de Andreea Marin, ar fi fost ca, nici ea, nici Mihaela, să nu facă vreo referire una la cealaltă şi să nu se jignească, scrie Libertatea.
 
"Nu am nicio părere din care să iasă valurile pe care şi le-ar dori publicul acela, amator de scandaluri ieftine.
Doar că, dacă vom fi colege, nu va mai putea să spună lucruri urâte despre mine, conform contractului pe care-l am cu ei. Adică, dacă doreşte să mai aibă atacuri publice la adresa mea, ca cele recente de la o altă staţie, va trebui să plătească nişte amenzi cam mari. Cu alte cuvinte, pe perioada contractului meu cu Realitatea, va trebui să mă iubească cu forţa"
, a declarat atunci Mihaela Rădulescu.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Iulie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Irina pe 12 Iul 2013, 01:05
    ce subiectivism!!

    Dar ce. e televiziunea Mihaelei? as mai zice, daca M.R. era patroana si A.M. salariata, sa faci atata caz. si de ce ar tb sa aiba mereu conflicte? ca sa hraneasca lipsa de ocupatie a unora?

    1
    0

  • RoMania pe 11 Iul 2013, 00:57
    Hai RoMania.....

    .....este ceva in neregula cu Andreea ....daca se injoseste sa lucreze la TVR cu M. Tiganu !!!

    0
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod