Rita Mureșan a slăbit enorm în câteva luni: "Eu sunt! Nu e un trucaj!"

Designerul a postat pe Facebook o imagine în care arată senzațional, după ce a slăbit câteva zeci de kilograme. Schimbarea este umitoare.

Rita pare cu totul altă persoană în imaginea publicată de ea, iar diferența față de cum arăta la începutul anului este uriașă.

Fotografia în care Rita Mureşan apare mai slabă cu aproximativ 40 de kilograme a fost realizată în Italia. Întrebată de mai mulți amiratori cum a reuşit să slăbească atât de mult, Rita nu a dat nicio explicaţie. "Am lăsat soarele Toscanei și m-am întors zâmbind la soarele din București! :) Vacanță superbă»

, a scris ea în dreptul imaginii.

Contactată de reporterii de la Click!, creatoarea de modă a glumit: "Eu sunt, nu e niciun trucaj", a spus ea.

Schimbarea sa este surprinzătoare.

La începutul acestui an, Rita era supraponderală și avea cel puțin 40 de kilograme în plus, scrie ziarul citat.

Creatoarea de modă declara atunci că își acceptă corpul așa cum este și nu se teme că este judecată pentru aspectul ei fizic.

"Pot să vă spun că sunt fericită, sănătoasă şi îmi iubesc kilogramele în plus. M-am retras din viaţa publică acum un an. Nu mă interesează ce are lumea de spus. Dacă am păţit ce am păţit, înseamnă că am nişte lucruri de învăţat.
Faptul că m-am îngrăşat nu are legătură cu mâncatul. Eu sunt aproape vegetariană. Pe mine nu m-aţi văzut niciodată mâncând şaorma"

, spunea ea atunci.



 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Octombrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod