Rihanna surprinde din nou: Vedeta a uimit Parisul cu o rochie sexy și riscantă

Artista americană a fost în centrul atenției la lansarea colecției toamnă-iarnă 2013-2014 a casei de modă Chanel. Rihanna a venit îmbrăcată într-o rochie amețitor de senzuală. Doar un nasture despărțea decolteul de despicătura creației semnată de Karl Lagerfeld!
 
Aflată în Europa, unde își continuă turneul intitulat "Diamon World Tour", cântăreața americană a fost prezentă marți la lansarea colecției toamnă-iarnă 2013-2014 a casei de modă Chanel, eveniment organizat la Grand Palais din Paris, într-un decor neconvențional, compus din ruinele unui șantier.
 
 

Rochiile create de Karl Lagerfeld au fost în centrul atenției, dar Rihanna a reușit și de data aceasta să atragă toate privirile, sosind la prezentarea de modă îmbrăcată într-o creație a designerului german.
 
 
 
Cântăreața a renunțat la sutien și a avut curajul de a-și lăsa corpul protejat de un singur nasture care închidea rochia în zona buricului, distanța între decolteul foarte adânc și despicătura de la picioare fiind de numai o palmă.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rochia care o expunea destul de mult lăsa la vedere câteva dintre tatuajele ei renumite, în special pe cel dintre sâni, dedicat bunicii ei, scrie cotidianul britanic Daily Mail.
 
 

Rihanna a acoperit puțin din decolteul curajos cu mai multe coliere de perle, iar în mâna dreaptă ținea o geantă de culoare crem.
 
  
 
Ea a optat pentru un machiaj simplu, iar părul surprinzător de natural au scos în evidență rochia și trupul ei incredibil, scrie ziarul amintit.
 
 

Prezentarea colecției Chanel a reunit mai multe personalități importante din lumea modei și din showbiz. În sală a fost prezentă și Anna Wintour, "stăpâna necruțătoare" de la Vogue, care și-a făcut apariția într-un costum deux pieces și cu ochelarii de soare care o arătau atât de dură pe cât este. 
 
 

Ar fi fost interesant de aflat părerea ei despre apariția "amețitoare" a Rihannei, dat fiind că ele nu au o relație prea bună.
Anna Wintour și Rihanna s-au certat anul trecut, după ce cântăreața a întârziat 40 de minute la un bal organizat de editorul șef al revistei Vogue în New York. 
"Rihanna plănuia să meargă pe covorul roșu odată cu ceilalți, dar, din păcate, manichiuristul a lucrat la unghiile ei mai mult timp decât se aștepta. I-a spus șoferului să se învârtă prin zonă de mai multe ori, în timp ce i se făceau ultimele modificări, dar oamenii săi nu i-au avertizat pe organizatori că ea va întârzia. Ea a ratat ședința foto de pe covorul roșu și a enervat-o pe Anna", a povestit o sursă pentru Daily Mail. "Cele două au avut o discuție aprinsă în timpul recepției.
Rihanna nu va mai fi invitată curând la un eveniment organizat de Anna Wintour",
a mai spus persoana citată.
 
 
 
Printre vedetele prezente la evenimentul Chanel s-au numărat și actrițele Kristen Stewart, Virginie Ledoyan și Astrid Berges-Frisbey, dar și fosta soție a lui Johnny Depp, Vanessa Paradis.


Foto: Hepta / Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Iulie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • meme pe 27 Iul 2013, 21:58
    rochie ?!

    daca si asta mai e rochie...:|

    2
    1

  • lia pe 3 Iul 2013, 20:59
    Hee

    Va-ti chinuit voi sa ii faceti o poza mai pikanta dar , nu v-a reusit.

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod