Rihanna, "prințesa" hot: 10 apariții îndrăznețe din 2014

24 Decembrie 2014
Cântăreața originară din Barbados face spectacol și în afara scenei. Și în acest an ea a purtat mai multe ținute sexy.

Din 2005, când și-a lansat primul album discografic, Rihanna a devenit una dintre cele mai în vogă voci feminine din lume. Albumele sale s-au vândut în peste 120 de milioane de exemplare pe plan mondial, iar cântăreața originară din insulele Barbados a fost recompensată cu şapte premii Grammy. Pe segmentul ei, constituie cea mai puternică rivală pentru Beyonce și probabil că își vor disputa mulți ani de acum înainte întâietatea.

Rihanna își folosește din plin atuurile - statutul de femeie singură, sexy și neastâmpărată, iar asta se vede și în aparițiile ei din afara scenei. Considerată un fashion-icon al momentului, cântăreața nu se sfiește să abordeze ținute provocatoare la evenimentele oficiale.

Asta a făcut și în 2014, an care a culminat cu o apariție de senzație, pe 2 iunie, la gala organizată de Consiliul creatorilor de modă din America (CFDA), unde i s-a decernat premiul Fashion Icon Award 2014. Rihanna a avut o apariţie de senzaţie pe covorul roşu, ea purtând o rochie din plasă strălucitoare, prin care lăsa să se vadă corpul acoperit doar de o pereche de chiloţi tanga de culoarea pielii. Pe cap, ea a purtat o bandană la fel de strălucitoare ca rochia, iar în picioare o pereche de sandale aurii.

Rihanna a primit acest premiu pentru ţinutele sale îndrăzneţe şi pentru stilul aflat în continuă evoluţie. Iar aparițiile ei din anul care se încheie confirmă că merită această distincție.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod