Rihanna: Cum s-a transformat dintr-o fată cuminte într-o divă perversă

Una dintre cele mai spectaculoase transformări din lumea muzicală este cea a Rihannei, tânăra din Barbados care a cucerit lumea cu melodii precum "Umbrella", "Only Girl (In the World)" sau "We Found Love".

La doar 25 de ani, RiRi este idolul a milioane de tinere din întreaga lume. Dacă la începutul carierei, afişa imaginea unei fete cuminţi, cu un look romantic şi melodii de dragoste, acum artista face orice pentru a demonstra că este o fată rea şi o rebelă convinsă. Apariţiile în public ale vedetei sunt tot mai sexy, iar fotografiile pe care Rihanna însăşi le postează pe internet o arată din ce în ce mai dezbrăcată.

Într-un clasament realizat de revista "Forbes", Rihanna este vedeta cu cei mai mulţi fani pe reţelele sociale, depaşind celebrităţi precum Lady Gaga sau Eminem. Popularitatea vedetei pe Facebook sau Twitter poate fi explicată şi de faptul că artista nu ezită să împărtăşească fanilor momente din viaţa de zi cu zi, precum şi fotografii extrem de sexy. Dezinvoltura ei merge prea departe uneori, postând imagini din cluburi de striptease, după ce consumase droguri. Cântăreaţa din Barbados are 59,6 milioane de fani pe Facebook şi 23,8 pe Twitter.

Ca şi cariera sa, viaţa personală a artistei este una zbuciumată. Îndrăgostită până peste cap de rapperul Chris Brown, Rihanna a decis să-i mai dea o şansă cântăreţului după bătaia pe care i-a dat-o în noaptea de dinaintea Premiilor Grammy din 2009. Nominalizaţi la mai multe categorii ale premiilor Grammy, cei doi artişti şi-au anulat apariţiile la ceremonia care a avut loc la Los Angeles. A doua zi, scandalul a început. Chris Brown a fost acuzat de către cântăreaţă de atac, urmând apoi un proces. Artistul a fost eliberat condiţionat, iar la începutul acestui an cei doi au anunţat că formează iar un cuplu. Într-un interviu acordat realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey, Rihanna l-a descris pe Chris Brown drept "iubirea vieţii sale" şi a vorbit despre complicatele sentimente pe care le are faţă de bărbatul care a fost condamnat pentru faptul că a agresat-o. Rihanna a spus că l-a iertat pe Chris Brown pentru agresiunea brutală căreia i-a fost victimă şi consideră că este singura persoană care ar putea să îl ajute pe rapper să depăşească acel moment dificil. Însă nici de data aceasta relaţia nu pare să meargă prea bine, gurile rele spunând că cei doi se pregătesc din nou de despărţire.

De la căsuţa din Barbados, în care Rihanna a crescut până la 16 ani, şi palatul în care ea se simte fericită acum e un vis lung şi frumos, pe care artista şi l-a împlinit. Rihanna, pe numele său întreg Robyn Rihanna Fenty, s-a născut la data de 20 februarie 1988 în parohia Saint Michael din Barbados. Este cel mai mare copil al familiei, având doi fraţi mai mici, Rorrey şi Rajad Fenty. A început să cânte la vârsta de şapte ani, avându-le ca surse de inspiraţie pe Alicia Keys şi Beyonce Knowles.

Drumul spre succes al artistei a început la vârsta de 15 ani când unul dintre prietenii săi a prezentat-o producătorului american Evan Rogers. Rogers, alături de partenerul său, Carl Sturken au ajutat-o pe Rihanna să înregistreze primul său material, mai multe exemplare fiind trimise mai multor case de discuri. Unul dintre acestea a ajuns la rapper-ul Jay-Z, care a îndrumat-o spre un contract cu Def Jam Records.



Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit Nr.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". În ultimii trei ani, cântăreaţa născută în Barbados a lansat de fiecare dată un album nou în luna noiembrie: "Rated R" (2009), "Loud" (2010) şi "Talk That Talk" (2011). Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

3 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod