Rihanna, atacată pentru că poartă blană: „Să-ţi fie ruşine!“

În timp ce lansa un parfum, cântăreaţa a fost ţinta unui protest al activiştilor care cer interzicerea uciderii animalelor pentru exploatarea blănurilor în industria modei.

Lansarea oficială a noului parfum al cântăreţei, care a avut loc luni seară, în cartierul newyorkez Brooklyn, a fost întreruptă pentru scurt timp de un grup de activişti care militează pentru drepturile animalelor.

Aceştia au acuzat-o la scenă deschisă pe Rihanna pentru că poartă deseori ţinute vestimentare care includ produse de origine animală, îndeosebi blănuri.

Mai multe sute de fani au venit în magazinul Macy's din Brooklyn, luni seară, pentru a asista la lansarea noului parfum al artistei, intitulat "RiRi by Rihanna", însă evenimentul a fost perturbat de protestul activiştilor.

Un mic grup s-a strâns în faţa magazinului, agitând pancarte cu fotografii cu animale adorabile, însoţite de sloganuri precum "Cine a murit pentru blana ta?" şi "Jupuit de viu".

O înregistrare video, publicată de tabloidul online american TMZ, îi arată pe activişti scandând "Ruşine, Rihanna!". Mai mulţi agenţi de pază au intervenit pentru a o proteja pe vedeta în vârstă de 27 de ani de o confruntare cu protestatarii.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Septembrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod