Rihanna, apariție strălucitoare într-o ținută care „îți ia ochii“ - FOTO

Vedeta își expune formele provocatoare într-o ședință foto în care promovează o colecție de lenjerie.

Vocea a făcut-o celebră pe Rihanna, dar silueta sa, cu linii provocatoare, a propulsat-o în topul celor mai frumoase femei din lume. Cântăreața originară din insulele Barbados este, din acest motiv, și una dintre alegerile cele mai bune pentru brandurile din modă, fie că acestea produc lenjerie intimă, haine sau produse cosmetice.

Pe lângă colaborările din acest domeniu, Rihanna își promovează și propriul brand de lenjerie, punându-și în valoare atuurile fizice demne de admirat sau de invidiat, după caz. Artista în vârstă de 31 de ani a pozat pentru noua campanie a brandului ei de lenjerie Savage X Fenty, într-un pictorial spectaculos. Rihanna a pozat într-o lenjerie din dantelă de culoare galben-electric care constrasta puternic cu pielea sa, iar în alte imagini vedeta apare într-un costum-bronz și în ciorapi, în timp ce stă pe un fotoliu în formă de petale.

Imaginile pe care Rihanna le-a postat pe Instagram au strâns peste 1,5 milioane de like-uri în mai puțin de o oră, scrie Daily Mail.

Artista a lansat în 2017, la Săptămâna Modei de la New York, prima colecţie sport, "Fenty x Puma", printr-un show de motocross care a transformat pasarela într-o platformă circulară, înconjurată de un deşert, cu dune roz. Anul trecut, ea a lansat la același eveniment propria linie de lenjerie intimă, intitulată Savage x Fenty, care include articole de diferite mărimi și modele la prețuri abordabile.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod