Rihanna, acuzată că a urcat drogată pe scenă și a făcut playback

Recunoscută pentru prestațiile sale live memorabile, cântăreața a fost așteptată cu nerăbdare de fanii din Singapore. Concertul a fost însă o mare dezamăgire, iar mulți dintre spectatori s-au plâns pe rețelele sociale că ea a făcut playback și a urcat pe scenă amețită de droguri și de alcool.
 
Evoluția vedetei din Barbados i-a dezamăgit pe mulți dintre spectatori, aceștia vărsându-și năduful pe Twitter, scrie RadarOnline. "Sunt sigur că Rihanna nu a cântat ultimele două piese", a scris un fan.
 
"Atât de dezamăgitoare Rihanna", este un alt mesaj de pe rețeaua de socializare. Un fan a acuzat-o pe cântăreață că a urcat pe scenă într-o stare euforică: "Cred că Rihanna era drogată sau luase ceva asemănător. Alcool, poate droguri."
 
 

Nu doar chestiunea playback-ului a stârnit controverse în Singapore, ci și prestația ei de pe scenă, cu numeroase gesturi interprertabile, la limita obscenității, scrie Daily Mail. Cotidianul britanic observă că artista s-a străduit în mod evident să o depășească pe Miley Cyrus, care a fost în centrul atenției în ultimele săptămâni.
 
 
 
 
 
Rihanna a scos limba și și-a scos fundul în evidență cu mișcări lascive, exact așa cum fosta Hannah Montana a scandalizat la recitalul ei de la MTV VMA din august.
 
 
 
Nu-i prima dată când Rihanna este acuzată că a făcut playback. Organizatorii festivalului Scotland's Tea, desfășurat în iulie, au fost nevoiți să îi apere prestigiul după ce în presă au apărut informații conform cărora ea a mimat pe scenă. 
 
 

Rihanna a cântat în Singapore înainte de cursa de Formula 1 din Singapore, după câteva zile de distracție petrecute în Thailanda, unde a fost criticată pentru că a pozat cu un lemurian ținut ilegal în captivitate, această specie fiind protejată de lege.
 
 

Vedeta a postat pe Instagram o imagine în care apare cu lemurianul, iar alături a scris: "Uite cine-mi vorbeste murdar!"

Poliția a făcut a doua zi un raid, iar doi tineri thailandezi, în vârstă de 20, respectiv 16 ani, care se foloseau de animalul protejat de lege, au fost arestați. Ei ar putea fi condamnați la patru ani de închisoare și la plata unei amenzi echivalente cu 1.300 de dolari.
 
 

Rihanna s-a simțit excelent în Thailanda, unde a urmărit și un show sexual live, într-unul din sutele de stabilimente din această țară renumită pentru turismul sexual.  
 
 

Vedeta a postat apoi pe internet mai multe fotografii în care apare în costum de baie, admirând peisajele superbe.
 
 

 
 
Foto: Hepta / Daily Mail





Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Septembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod