Ricky Martin şi Jwan Josef

Ricky Martin şi-a cerut iubitul în căsătorie

Starul latino a anunţat în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres că s-a logodit cu pictorul Jwan Josef, cu care are o relaţie de aproximativ un an de zile.
Totul a pornit de la pasiunea lui Ricky Martin pentru artă, care în urmă cu un an a început să achiziţioneze operele lui Jwan Josef. De atunci, cântăreţul în vârstă de 44 de ani se întâlneşte şi apare în public alături de iubitul său cu 12 ani mai tânăr decât el.

Se pare că lucrurile au evoluat rapid, atât timp cât Ricky Martin şi-a cerut iubitul în căsătorie, iar acesta a acceptat fără să mai stea pe gânduri.

Ricky Martin a dezvăluit că a fost foarte emoţionat atunci când l-a cerut în căsătorie şi cu greu şi-a găsit cuvintele: "Eram foarte emoţionat.
M-am aşezat în genunchi, am scos o cutie mică dintr-un săculeţ de catifea şi în loc să îl întreb dacă se căsătoreşte cu mine, i-am spus că ţi-am cumpărat ceva. El a spus da, iar eu am continuat să îi spun că vreau să îmi petrec restul vieţii alături de el"
, a declarat Ricky Martin.

Acesta nu a oferit alte detalii cu privire la nuntă, însă era vizibil emoţionat de marele eveniment. Artistul are doi copii gemeni cu Carlos Gonzalez Abella, alături de care a trăit o poveste de dragoste timp de 3 ani şi de care s-a despărţit la începutul anului 2014.
17 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod