Richard Gere, un "bătrânel" simpatic: Starul arată ca un pensionar liniștit

Actorul de 65 de ani a înfruntat frigul pentru a filma o scenă din următorul său lungmetraj, iar ținuta și machiajul i-au accentuat vârsta.

Ce s-a întâmplat cu bărbatul sexy, cu părul cărunt, care încă mai topea inimile femeilor de toate vârstele? Unde e tipul care "făcea victime" dintr-o privire și două vorbe calde? Ei bine, Richard Gere e așa cum îl știm, doar că de data asta are un rol de jucat și trebuie să intre bine în pielea personajului. Mai bine spus, în hainele lui.

Starul american a fost fotografiat zilele trecute, în timpul filmărilor, în celebrul Central Park din New York. Într-un decor hibernal, dominat de zăpada căzută din abundență și de temperaturile scăzute, Richard Gere a îndurat cu stoicism condițiile și și-a jucat partitura, filmând pentru lungmetrajul "Oppenheimer Strategies".

Îmbrăcat într-o ținută sobră, destul de "bătrânească", Gere nici nu putea arăta altfel decât în vârstă atunci când a filmat alături de partenerul său din această peliculă, Dan Stevens.

Paltonul bej, șapca și fularul gri și geanta agățată peste piept l-au transformat pe actorul american într-un pensionar bonom sau un profesor aflat la finalul carierei.

Starul din "Pretty Woman" joacă de fapt rolul lui Norman Oppenheimer, un activist evreu din New York, a cărui viață se schimbă dramatic după ce se împrietenește cu o politiciană israeliană.

Regizat de Joseph Cedar, filmul beneficiază și de alte nume importante în distribuție, precum Steve Buscemi, Michael Sheen și Charlotte Gainsbourg, și va fi lansat anul acesta, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Martie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • SaS pe 4 Mar 2015, 20:42
    Parere

    Timpul bate filmul. Au trecut anii.... Ramane un actor de OSCAR.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod