Richard Erdman, al treilea actor din serialul „Beverly Hills, 90210“ care a murit

Richard Erdman este al treilea actor din distribuţia serialului de televiziune „Beverly Hills 90210“ care a murit în ultimele două săptămâni.
Richard Erdman a încetat din viață pe 16 martie, la 93 de ani, anunță tabloidul online american TMZ.

Cu o carieră longevivă, de 70 de ani, actorul american a jucat în peste 175 de filme. A debutat în 1944 şi a jucat mai ales roluri secundare, alături de numeroase staruri, precum Bette Davis, în "Mr. Skeffington" (1944), şi Marlon Brando, în "Cry Danger" (1951). Erdman s-a specializat apoi în comedii şi a apărut în numeroase seriale TV, printre care producţia NBC "Community", care s-a încheiat în 2015, când actorul a şi pus capăt carierei sale.

În 1997, actorul a jucat în serialul TV de mare succes "Beverly Hills 90210", în rolul personajului Mr.
Perl.

Erdman este al treilea membru al distribuției acestei producții care a murit în ultimele două săptămâni, după Jed Allan și Luke Perry. Pe 9 martie, Jed Allan, care l-a interpretat pe Rush Sanders, tatăl lui Steve Sanders, interpretat de Ian Ziering, a murit la vârsta de 84 de ani.

De asemenea, Luke Perry, interpretul personajului Dylan McKay, a încetat din viață pe 4 martie, la vârsta de 52 de ani, după ce a suferit un atac cerebral masiv în timp ce se afla în locuința lui din California.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod