Revenire. Andreea Mantea, viaţa întortocheată a unei vedete de televiziune


Ştefan Stan, marea iubire a Andreei Mantea
Marea poveste de dragoste a Andreei Mantea a fost cea cu Ştefan Stan, câştigător al show-ului ”Vocea României”, difuzat de PRO TV. Vedeta a recunoscut că a fost părăsită de solist şi a mai recunoscut că a fost foarte îndrăgostită de el. În aceste zile, Andreea Mantea spune că "sunt bine aşa cum sunt, nu vreau pe nimeni. Sunt singură şi sincer nu-mi doresc prea curând pe cineva în viaţa mea. Prefer să-mi petrec timpul cu David.
Sunt extrem de fericită şi împlinită. David este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat", a declarat ea pentru cancan.ro.
Imediat după anunţul că va reveni la Kanal D, vedeta a postat următorul mesaj pe pagina oficială de Facebook: ”Dumnezeu ştie mai bine cum aşază lucrurile în viaţa fiecăruia dintre noi, aşa că aş vrea să vă anunţ că ne revedem la WOWbiz! Vă mulţumesc pentru că sunteţi alături de mine!”
maria-ionescu
8 Ianuarie 2016
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • NEMESIS pe 9 Ian 2016, 12:31
    Un material scris ca la clasa a II-a

    Sandu are un cal. Pe cal îl cheamă Suru. Sari, Surule! Suru sare sus. Nicio diferență în scriitură.

    0
    0

  • Vali pe 9 Ian 2016, 11:08
    Rusine

    Sa va fie rusine pentru ca promovati asemenea nulitati si ii faceti "vedete de televiziune."

    9
    3

  • ion pe 8 Ian 2016, 10:48
    Felicitari pentru revenirea Andreei!

    Perfect se potriveste aici Andreea. E dezinvolta, vorbeste bine, gandeste ce vorbeste, stabileste o relatie reala cu publicul si cu invitatii, nu este o papusa de portelan, are atitudinea potrivita fata de subiect si fata de relatiile ce trebuie sa existe in fata camerelor intre invitati. Felicitari Andreea pentru revenire!KanalD aveti grija de ea!

    5
    10

  • Juvetele de Duba pe 8 Ian 2016, 01:43
    Super

    Super articol, super femeie. Mi se pare si corect ca Andreea sa fie singura. Arata bine, este o femeie de cariera, si chiar are are cu cine-si petrece timpul liber, cu David. Cat despre alti barbati, cred ca nu ar trebui sa-si faca nici cea mai mica problema. Totul este sa se fereasca de viitorii puscariabili, actualii "businessmen". In rest, bafta in cariera.

    5
    11

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod