Revenire. Andreea Mantea, viaţa întortocheată a unei vedete de televiziune

de Maria Ionescu, 8 Ianuarie 2016

Cel mai mare succes în televiziune l-a avut alături de Mădălin Ionescu, coleg de prezentare a emisiunii WOWbiz. A plecat, a născut, s-a întors. Aceste urcări şi coborâri o reprezintă, plus eşecul în dragoste
A rămas fără slujbă, contractul cu Antenele s-a încheiat brusc, dar a fost salvată de concedierea rapidă a Adelinei Pestriţu care a cerut mai mulţi bani pentru prezentarea emisiunii WOWbiz. Nu i-a primit, iar Andreea Mantea se întoarce de unde a plecat în urmă cu ceva vreme, Kanal D.
Are 30 de ani, a născut, are un băieţel pe nume David. Ultima relaţie s-a terminat prost, la fel ca precedentele. A fost părăsită de Cristian Mitrea, un luptător, câştigător al emisiunii concurs Burlăciţa, emisiune prezentată chiar de Andreea Mantea. Ruptura între cei doi a intervenit în timp ce aceasta era însărcinată.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • NEMESIS pe 9 Ian 2016, 12:31
  Un material scris ca la clasa a II-a

  Sandu are un cal. Pe cal îl cheamă Suru. Sari, Surule! Suru sare sus. Nicio diferență în scriitură.

  0
  0

 • Vali pe 9 Ian 2016, 11:08
  Rusine

  Sa va fie rusine pentru ca promovati asemenea nulitati si ii faceti "vedete de televiziune."

  9
  3

 • ion pe 8 Ian 2016, 10:48
  Felicitari pentru revenirea Andreei!

  Perfect se potriveste aici Andreea. E dezinvolta, vorbeste bine, gandeste ce vorbeste, stabileste o relatie reala cu publicul si cu invitatii, nu este o papusa de portelan, are atitudinea potrivita fata de subiect si fata de relatiile ce trebuie sa existe in fata camerelor intre invitati. Felicitari Andreea pentru revenire!KanalD aveti grija de ea!

  5
  10

 • Juvetele de Duba pe 8 Ian 2016, 01:43
  Super

  Super articol, super femeie. Mi se pare si corect ca Andreea sa fie singura. Arata bine, este o femeie de cariera, si chiar are are cu cine-si petrece timpul liber, cu David. Cat despre alti barbati, cred ca nu ar trebui sa-si faca nici cea mai mica problema. Totul este sa se fereasca de viitorii puscariabili, actualii "businessmen". In rest, bafta in cariera.

  5
  11

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod