Renee Zellweger se întoarce! Şi seamănă cu cea pe care o ştia întreaga lume!

După apariţia care a a stârnit un val de speculaţii conform cărora şi-ar fi făcut operaţii estetice, actriţa în vârstă de 45 de ani a revenit la aspectul ei iniţial.

În octombrie anul trecut, apariţia sa la gala Elle Women in Hollywood Awards a provocat vâlvă în showbiz-ul internaţional. Renee Zellweger era de nerecunoscut. Actriţa îndrăgită pentru rolurile din "Jerry Maguire" şi "Jurnalul lui Bridget Jones" a apărut complet schimbată. Cu o frunte lipsită de riduri şi o expresie a feţei per total schimbată, Zellweger a stârnit din nou zvonuri cu privire la o eventuală intervenţie chirugicală.

Sunt fericită să constat că oamenii cred că eu arăt diferit. Duc o viaţă diferită, sunt fericită, mă simt împlinită şi sunt fericită că acest lucru se vedeRenee Zellweger
Luni, la gala caritabilă One Starry Night: From Broadway to Hollywood, desfăşurată în Hollywood, vedeta a fost din nou în centrul atenţiei.
Însoţită de iubitul ei, Doyle Bramhall, cu care are o relaţie de doi ani, Renee Zellweger arăta aşa cum o cunoştea toată lumea înainte de apariţia din toamnă.

Îmbrăcată cu un trenci subţire şi foarte elegant, Renee arăta şic, chiar şi cu un machiaj minimalist, scrie ziarul britanic Daily Mail, remarcând totodată revenirea actriţei la aspectul ei obişnuit, infirmând supoziţiile privind posibilele operaţii estetice pe care ea le-ar fi suportat.

Înainte de apariţia reuşită de luni, la evenimentul caritabil din Los Angeles, Zellweger a participat sâmbătă la o ceremonie în Cleveland, Ohio, unde a afişat acelaşi look consacrat, scrie Daily Mail.

În octombrie 2014, Renee Zellweger a produs o undă de șoc în showbiz-ul internațional după apariția sa de nerecunoscut de la gala Elle Women in Hollywood Awards.

Un chirurg estetic de la o clinică din Londra a explicat pentru Daily Mail că e posibil ca actriţa să-şi fi făcut un lifting în zona ochilor pentru că distanţa dintre sprâncene şi ochi este mult mai mică decât înainte. Nici un implant de botox nu este exclus, judecând după fruntea fără riduri: "Fruntea este fină - te-ai aştepta la mai multe riduri de expresie când zâmbeşte, ceea ce indică o posibilă mică doză de Botox între pleoapă şi ochi", a explicat chirurgul Alex Karidis.

"La 44 de ani, Renee ar trebui să aibă unele semne de riduri și o pierdere a elasticității, dar fața ei e fină și luminoasă, ceea ce mă face să cred că ea a urmat un tratament cu Thermage.
Procedura folosește frecvențe radio pentru a întinde fibrele de elastan și a stimula colagenul, precum și pentru îmbunătățirea treptată a calității pielii și țesuturilor pe o perioadă de șase luni. Este o tehnică preferată de pacienții care vor un facelift dar nu sunt pregătiți să se opereze"
, a explicat un alt specialist citat de Daily Mail, Dr Yannis Alexandrides.

"Pomeții ei și linia bărbiei erau clar mai sus la începutul carierei sale și mai bine conturați. După 15 ani, aceste linii sunt alterate. Rotunjirea colțurilor în jurul maxilarului și a pomeților poate fi efectul unor fire, care conferă volum feței și șterg ridurile ușoare.

În plus, pielea de pe frunte arată incredibil de întinsă, ceea ce se face în mod normal cu injecții de Botox, care necesită o repetare la fiecare 3-4 luni", a adăugat Alexandrides.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod