Relaţiile amoroase ale Mihaelei Rădulescu. Detaliile picante din dormitor oferite de divă

Mihaela Rădulescu are în prezent o relaţie cu paraşutistul austriac Felix Baumgartner, însă ea s-a iubit în trecut cu multe celebrităţi din ţara noastră, cel mai recent iubit român al vedetei fiind Dani Oţil.

Săptămâna trecută, în finala show-ului "Românii au talent", difuzat de Pro TV, formaţia Holograf a fost invitată să cânte cel mai recent single al trupei, "De câte ori să te iubesc". Tabloidele notează că pe toată durata interpretării, Dan Bittman s-a uitat doar la Mihaela Rădulescu, pe care la un moment dat chiar a luat-o în braţe şi a invitat-o la dans. Astfel, multă lume şi-a adus aminte că, la începutul anilor '90, Dan Bittman şi Mihaela Rădulescu au trăit o poveste de dragoste, caracterizată de apropiaţii celor doi mai mult ca o aventură.

"Între ei a fost din prima o atracţie reciprocă, însă ambii erau firi năvalnice, lucru care, la un moment dat, le-a dăunat în relaţie, căci s-a ajuns la gelozii şi cuvinte grele.

L-a iubit pe Dan, dar a preferat să-l bage în 'sertarul cu amintiri', decât să se ajungă la situaţii regretabile", a spus o prietenă de-a celor doi.

Anii trecuţi, Dan Bittman a vorbit despre idila pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu, afirmând că în anii '90 ea era la început de drum, fiind naturală, lucru care i-a plăcut artistului.

"În vremea aia era o atletă. Ea făcuse multă gimnastică sportivă şi arăta cu totul altfel, creaţă, roşcată, îţi sărea imediat în ochi.
Foarte frumoasă, şi atunci, şi acum. Mihaela a fost sport, cum îi place ei. Dacă putea să sară din stratosferă, ea o făcea de atunci"
, spunea solistul trupei Holograf.

17 Iunie 2015
 

Comentarii (17)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • george pe 18 Iun 2015, 11:33
    o toapa penibil de GOALA !

    PAI CU CE SA SE LAUDE TUTA ? CU CE NAIBA SA-SI FACA PREZENTA PE HIRTIE SI STICLA ? OPORTUNISTA PENIBILA SI PATETICA, DISPERATA CA-I TRECE VREMEA ! mai multa discretie si mai putin zgomot se poate Mihaelita ?

    8
    0

  • Alxv pe 18 Iun 2015, 11:26
    Lamaie

    Am mancat repede vreo 3 lamai ca sa nu vomit

    6
    1

  • Adela pe 18 Iun 2015, 09:09
    Induceţi în eroare

    Ce-i cu porcăria asta că Dan Bittman s-a uitat doar la Mihaela în timp ce cânta şi că a luat-o în braţe? Cine a văzut emisiunea, a văzut că nu a fost aşa. Da, au dansat câteva secunde la un moment dat, atât. Pentru că Mihaela s-a ridicat şi s-a dus spre el. Pentru ce informaţiile astea false?

    4
    1

  • Ecaterina pe 17 Iun 2015, 19:56
    se pare ca

    incepe sa semene cu Madonna... Toate divele incep sa arate la fel dupa o anumita varsta... din cauza operatiilor estetice ... sau inestetice....

    3
    2

  • Gabrie pe 17 Iun 2015, 19:55
    ca orice parasutist...

    Si Baumgartner trebuia sa aiba o parasuta a lui nu-i normal?

    7
    3

  • marghioala pe 17 Iun 2015, 18:27
    sait de cicat

    in ceea ce o priveste pe sarmana-din punct de vedere etic,moral,al bunului simt,etc.-mihaela radulescu,nu incape nici o indoiala ca ea este de fapt o parasuta,pocnitoare,curva sau prostituata,chiar daca "delux",tot aia e,vrea sa fie curva,n-are decit,pe mine ma intereseaza de ce unui sait de cicat care nici nu ar trebui sa existe i se permite sa imprastie pe internet asemenea mizerii si gunoaie,problema este ca pe internet intra foarte multi copii care sint influentati negativ din punct de vedere etic,moral,psihic,de mizeriile si porcariile postate pe astfel de saituri!sa se faca educatie sexuala,sunt de acord,dar de catre persoane competente si in mod organizat,la scoala cu psihologi sau medici,la conferinte pe aceasta tema cu parintii si copiii,la cursuri specifice,chiar incadrul bisericii,al carei rol este sa-l invete pe om calea cea buna nu sa fie srl.dar intrucit se pare ca nimanui nu-i pasa de viitorul copiiilor nostri si al neamului nostru,principalul este profitul de moment si sa ne simtim bine acum ca maine nu mai conteaza ce va fi,ia hai sa ne ducem dracului cu totii si viva societatea de consum!

    15
    3

  • Doru pe 17 Iun 2015, 15:53
    Dive

    Toate prostituatele de joasa speta au ajuns dive!!!

    23
    3

  • Bogdan pe 17 Iun 2015, 14:18
    zdreanta

    O saraca moldoveanca ajunsa zdreanta de capitala.

    21
    4

  • Ana pe 17 Iun 2015, 09:51
    "Sfanta" ipocrizie

    Mihaela este orice, dar nu ipocrita! Oare nu v-ati saturat de atatea "vedete" care vor sa para altceva decat sunt? Ati intrat cu gramada ca sa cititi articolul... oare de ce? Ca sa aflati ca isi regreta trecutul, ca isi va pune rasa calugareasca si se va duce la manastire? Este persoana publica, exista destui care vor sa-i stie "dedesubturile" iar ea refuza sa fie o ipocrita si o mironosita. Oricum ar fi fost barfita. Cui nu-i place, e bine sa ignore (titlul era suficient de elocvent) si sa treaca la articolul despre beneficiile usturoiului!

    10
    23

  • max pe 17 Iun 2015, 08:33
    Vai

    Vaaaaaaiiiiii de gingiile ei....de vedeta...:)).

    33
    6

  • Emil pe 17 Iun 2015, 08:22
    P + P

    Parasutistul a luat o parasuta, astia doi chiar ca se potrivesc! :)

    38
    6

  • Terente pe 17 Iun 2015, 08:19
    Golanca

    La ce te poti astepta de la o golanca?

    34
    7

  • mannix pe 17 Iun 2015, 08:17
    diva

    Daca asta e diva, cele de pe centura, ce sunt?

    37
    8

  • extra pe 17 Iun 2015, 08:14
    Raduleasca

    frate, cine ar fi vrut sa o babardeasca pe asta?A fost urata si acum e si mai urata.Cum sa platesti ca sa o ai?.In concluzie cele mai frumoase fete sunt cele pe care le vezi pe strada.Pentru ca atunci cand le vezi nu ai fata modificata in fotoshop

    38
    9

  • eugen pe 17 Iun 2015, 07:29
    diva

    Daca si panarama asta se mai numeste diva...Pe cine dracu il intereseaza ce face babaciunea asta penibila?Orice face cauta sa iasa numai in evidenta sa apara in toate revistele etc.Aici e vina a celor care din lipsa de subiecte nu fac altceva decat sa scrie zilnic despre ea.AUZI TU, DIVA!!! VAI DE CAPUL EI...IN AL DOILEA RAND MAI INTERESATI-VA CE INSEAMNA DIVA SI DUPA ACEEA NUMITI-O ASA SI PE FOSILA ASTA DACA MERITA!!!!

    44
    10

  • Rebel pe 17 Iun 2015, 07:00
    Total neinteresant

    Pe cine intereseaza viata amoroasa a acestei individe????Mai bine si-ar tine gura pentru ca trecand prin patul atator barbati nu dovedeste decat ca este o usuratica ahtiata dupa bani. Nimic interesant la aceasta femeie.

    44
    6

  • Gabi pe 17 Iun 2015, 01:53
    Bine ca stim

    Ce bine ca ne-a spus ca face sex in toate felurile posibile, ca se masturbeaza ca J. Fonda si ca penisul aluia e ok! Acum putem sa traim si sa dormim linistiti, altfel nu stiu ce ne-am fi facut.

    55
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod