Relaţia nebună dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. Sunt iar împreună!

La aproximativ două luni de zile după ce au divorţat, se pare că Bianca Drăguşanu şi Victor Slav sunt pe punctul de a forma din nou un cuplu. Cei doi au plecat zilele trecute în Turcia, acolo unde îşi petrec vacanţa împreună.

Primul pas spre împăcare a fost făcut chiar înainte de Sărbătorile Pascale, atunci când Bianca şi Victor au acceptat să particile ca şi cuplu la emisiunea „Minunea dansului“ de la Pro TV. Atunci, eu şi-au motivat decizia afirmând că vor să facă o minune pentru nişte copii foarte talentaţi, dar fără posibilităţi materiale.

Acum, la mai puţin de o săptămână de la emisiunea difuzată de Pro TV, jurnaliştii de la Spy News au publicat mai multe imagini cu Victor Slav şi Bianca Drăguşanu pe o plajă din Turcia. Se pare că cei doi au plecat pe ascuns din ţară, aşa cum a făcut Bianca la începutul anului cu Adrian Cristea. Chiar dacă aparent au vrut ca totul să fie secret, se pare că şi de această dată Bianca Drăguşanu a avut grijă ca toată escapa să ajungă în paginile tabloidelor. Mai mult de atât, vedeta a luat după ea şi o echipă de paparazzi de la trustul Intact, pentru ca totul să apară inclusiv cu ilustraţii.

Potrivit celor de la Spy News, odată ajunşi în Turcia, Bianca şi Victor s-au comportat exact ca un cuplu de îndrăgostiţi în luna de miere. Mai mult de atât, Bianca Drăguşanu a postat pe pagina ei de Facebook mai multe fotografii din Turcia, anunţându-şi prietenii că merge şi la sala de fitness, acesta fiind unul dintre hobby-urile fostului ei soţ.

Odată cu fotografiile apărute în presă cu Victor şi Bianca pe plajă, au ieşit din nou la rampă şi cei care îl condamnă pe prezentatorul de la meteo că o iubeşte în continuare pe fosta lui soţie.

„L-a dresat destul de bine pe băieţaş şi a prins şi el gustul făcutului de bani. Dacă s-ar fi împăcat pe bune cu ea, e prostul satului, sincer. Bărbaţii au orgoliu şi un bărbat adevărat niciodată nu se întoarce unde a fost altul. Eu cred că bărbaţii nu sunt atât de permisivi pe cât sunt femeile. Avem un exemplu de 'Aşa nu"! Domnilor, dacă femeia de lângă voi pleacă şi se culcă cu mai mulţi bărbaşţi şi face vacanţe romantice la două luni de la nuntă, nu vă împăcaţi cu ea! O să fiţi prostul blocului. Ea nu mai era pe prima pagină, nu mai era la televizor şi viaţa era grea. Ea ce ştie să facă? Nimic. Asta e munca ei, inventatul de subiecte pentru a-şi pune benzină şi a-şi plăti întreţinerea“, a spus Mara Bănică, în direct la „Acces direct“.

25 Aprilie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nora pe 25 Apr 2014, 20:12
    victor slav

    Detestabil,Victor!!!!!!!!!!un om de nimic un stringator de GUNOAIE,am crezut ca a vazut cu cine are deaface,ce au aruncat alti el tot strnge,Bianca este cel mai murdar gunoi vazut de mine pina acum.

    1
    0

  • kiki pe 25 Apr 2014, 09:46
    sunteti "varza"..

    Daca stiu toti ziaristii tertipurile astora de a scoate bani,dece ii incurajati si scrieti iar si iar despre orice fac? Pe noi nu ne mai intereseaza de mult balacareala lor.. Slav este,cu siguranta,catelusul ei :ii mai da un cub de zahar,apoi un sut undeva,etc....jenant...

    5
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod