Relaţia dintre Oana Zăvoranu şi Mircea Badea. A fost Carmen Brumă înşelată?

Răzvan Dumitrescu, actualul iubit al Oanei Zăvoranu, anunţa în urmă cu aproximativ două luni, că Mircea Badea şi Oana s-au iubit în urmă cu aproximativ 12 ani.

Răzvan Dumitrescu, actualul iubit al Oanei Zăvoranu, anunţa în urmă cu aproximativ două luni, că Mircea Badea şi Oana s-au iubit în urmă cu aproximativ 12 ani.

„Oana s-a iubit cu Mircea Badea! Mi-a spus-o chiar ea“, afirma Răzvan, în direct la Antena 2, după ce cu puţin timp în urmă chiar fosta soţie a lui Pepe fusese întrebată dacă a avut vreodată o relaţie de amor cu prezentatorul emisiunii „În gura presei“. „Eu şi Mircea am fost prieteni buni, ne cunoaştem. Acum ştiu eu dacă am fost împreună, nu ştiu, poate“, a răspuns atunci Oana Zăvoranu.

Enervat la culme de spusele lui Răzvan Dumitrescu, Mircea Badea a dat un răspuns tăios, afirmând că aceste declaraţii vor avea repercursiuni. „De mulţi ani se întâmplă ca atunci când cineva vrea să apară în presă să spună că a fost cu Mircea Badea. Am evitat să comentez aceste subiecte, pentru că am oroare de scandaluri, însă când lucrurile iau amploare, nu pot să tac. Aşa că le spun duduilor şi iubiţilor lor că aceste declaraţii vor avea urmări şi repercusiuni“, a afirmat Badea.

În momentul în care părea că presupusa relaţie dintre Oana Zăvoranu şi Mircea Badea nu mai este de actualitate şi nimeni nu mai vorbea despre acest lucru, diva a scris pe Facebook că prezentatorul emisiunii „În gura presei“ a avut o reacţie de „găină speriată“, deoarece nu a vrut să recunoască public că ei doi s-au iubit.



Mai mult, Oana Zăvoranu a afirmat că relaţia cu Mircea Badea a avut loc în urmă cu aproximativ 8 ani, nu în urmă cu 12 ani, aşa cum afirmase Răzvan Dumitrescu. Dacă cele spuse de divă sunt adevărate, reiese că Badea a înşelat-o pe Carmen Brumă cu Oana Zăvoranu, deoarece Mircea Badea şi „topmodela“, după cum o alintă el, sunt împreună de 12 ani.

„Niciodată nu am dorit să vorbesc despre fostele mele relaţii. Mi s-au oferit bani grei să vorbesc despre relaţiile mele, dar am refuzat categoric. Pepe ştia despre această relaţie. Am vorbit cu el despre trecutul meu, tocmai pentru a evita situaţii jenante în care, la un party, să dea «cumnaţii» mâna între ei şi, eventual, să se şi împrietenească. Şi el mi-a vorbit despre relaţiile lui din trecut. Este o chestiune de sinceritate şi onoare“, şi-a început Oana Zăvoranu dezvăluirile.

În continuare, vedeta l-a numit pe Mircea Badea un „ciumpalac care se crede mare mascul dar nu a fost în stare să-şi asume o relaţie din trecut“. Oana spune că prezentatorul de la Antena 1 nu a vrut să recunoască relaţia deoarece el trăia alături de Carmen Brumă încă de pe vremea când ei se iubeau.

„Am uitat că el în perioada aceea avea o mirifică şi perfecată poveste de dragoste cu o aşa-zisă fată care ne este prezentată până la intoxicare pentru a ne povesti ce perfectă e şi mai ales cât de mult se iubesc ei de 12 ani. Eu eram liberă la acea vreme. Dacă topmodela ar fi aflat că el călca strâmb, probabil că el dormea pe balcon la mamaie, cu posterele alea cu femei dezbrăcate deasupra patului“, a continuat vedeta.



Oana Zăvoranu a continuat pe acelaşi ton şi a afirmat că „ciumpalacul s-a gândit să nege orice implicare“, pe motiv că diva doreşte să-şi facă reclamă pe spatele lui. „Dacă nu îşi cere scuze public, am şi eu dovezile mele şi să vedem mahalagiul isteric al ţării pe unde scoate cămaşa şi cum îi explică «superbei» cum e cu relaţiile astea extra-relaţii de bază. Şi ex-ul, şi alţi prieteni comuni sau prietene de-ale mele pot spune mai amănunţit decât mine nişte chestii. Eu nu mint, iar tu pentru mine ai fost ceva aşa... de plictiseală, băieţel“, a încheiat Zăvo.

După atacul Oanei Zăvoranu, Mircea Badea a preferat să nu mai comenteze pe marginea acestui subiect, însă diva şi-a continuat seria dezvăluirilor pentru tabloidul Click. „I s-a cam urcat la cap şi o să-l cobor eu din corcoduş. Noi am fost împreună acum 7-8 ani, chiar înainte de a fi eu cu Pepe. Ai uitat când veneai noaptea la mine acasă, în Dorobanţi, deghizat? Cu o glugă în cap ca să nu te vadă nimeni, că aveai tu impresia că eşti urmărit de cetăţeni? Era speriat de bombe şi mai stătea şi vreo jumătate de oră vizavi şi apoi intra prin spate. Se crede buricul pământului, asta e o boală. Păi spune că eu am vrut publicitate pe spatele lui... eu i-am făcut onoarea să mă cuplez cu el. Când am găsit altul, l-am lăsat. Se crede vreun Michael Jackson. Şi să vezi când scot eu asul din mânecă. Badea să nu mă facă pe mine să vorbesc“, a spus Zăvo.



Mircea Badea (38 de ani) şi Carmen Brumă (35 de ani) s-au cunoscut în 1999, prin intermediul lui Mihai Mitoşeru, anunţă tabloidul Click. Un an mai târziu, frumoasa şatenă a devenit colegă de platou cu Mircea Badea şi Oreste, la emisiunea "Noaptea târziu". Relaţia lor a început în 2000, dar cei doi au recunoscut că formează un cuplu abia după 8 ani.

5 Septembrie 2012
 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alalss pe 10 Sep 2014, 02:04
    Badea te face Oanusca de cacao!

    Orice ati zice voi, nu-i nuicio diferenta intre Zavo si Badea, asa ca nu-l mai ridicati in slavi! Ba din contra. Amandoi sunt mahalagioi, dar Badea mai are ceva in plus este isteric si recalcitrant. Iar pentru cine nu l-a mai vazut prin emisiuni in ultima perioada sufera si de paranoia. in stadiu avansat In fond a primit ce a sadit. Se stia demult ca a fost cu Oana, nu e nicio noutate. Dar ce mi se pare urat este ca , dupa ce umbli cu o fata, indiferent cum a fost ea, sa o faci "curva", asta denota lipsa de educatie si caracter. Deci nu degeaba l-a jignit querida. A dat dovada de mitocanie si-a luat-o in barba. Oricum n-are sange in instalatie sa se certe cu Oana , clar. Sa stiti ca si arta asta a ei de a se certa e o forma de inteligenta. Iar pentru cine nu stie Oana Zavoranu este persoana cu cel mai mare Iq dintre persoanele publice din peisajul mioritic romanesc, fapt expuc de doctorul Cristian Andrei, culmea si surpinzator pentru unii.:)))

    1
    1

  • ion antonescu pe 9 Sep 2014, 16:02
    tiganca borata.....

    zici tigan si tragi apa ! mahalagioaica mereu cauta pe cineva sa faca scandal sa mai apara si ea pe la televizor ! de data asta a cazut in colimator mircea badea ! iar razvan ala prietenul tigancii e un om de rahat........................ da cine se aseamana se aduna !

    1
    0

  • M Badea pe 7 Sep 2012, 15:20
    Pentru Tebulescu.

    Nu-l halesti pe M. Badea pentru ca esti un idiot, tampit si prostanac, frustrat si incompetent.

    7
    4

  • eu pe 7 Sep 2012, 11:57
    ahaha

    mda alina ...decat sa stai sa te tiganesti cu defecta de oana zavoranu, mai bine te abti si nu te cobori la nivelul ei...acuma sa fim seriosi, dar oana zavoranu fura curent rau de tot...ea daca vrea sa fie bagata in seama face circ pe la toate televiziunile si prin toata presa...altceva nu stie sa faca, drept dovada in muzica nu a avut succeas, s-a facut de cacao cand a cantat live, a prezentat cateva emisiuni fara succes prea mare si a jucat in ceva telenovela...altceva ce a mai facut constructiv?...nimic.

    5
    0

  • alina pe 6 Sep 2012, 16:08
    dezamagitor

    cum se face ca Mirciulica asta comenteaza tot ce vrei si ce nu vrei, da replica la toate bazaconiile, iar la atacurile Zaorancei se abtine..este clar ca nu are sange in instalatie si ca se teme de ea; cred ca-i tremura chilotii, nu ca l-ar lasa prietena cea perfecta ci pentru ca Oana l-ar face de bacanie rau de tot intr-o atare confruntare

    8
    5

  • patrizia pe 6 Sep 2012, 11:47
    ha, ha

    ha, ha, sa fim seriosi, oare Badea n-ar fi gasit alta,decat pe Zavo.... sa fim seriosi... nici in visele ei cele mai frumoase nu s-ar fi intamplat asa ceva....:)))

    6
    6

  • x pe 5 Sep 2012, 16:05
    haha

    nu cred ca cei doi au avut o relatie, dar presupunand ca au avut, nu inteleg pentru ce anume asteapta oana scuze de la badea?

    10
    2

  • anaoi pe 5 Sep 2012, 11:55
    hmmm

    don`soara querida nu a mai aparut demult pe sticla sau prin ziare si s-a gandit ca asta ar fi momentul. daca ar fi avut vreo relatie cu badea, s-ar fi aflat de atunci. pt ca persoanele publice, in general, daca au tras din greseala un vant, cel tarziu a doua zi vuiesc toate ziarele. deci fiin vorba de mircea badea, care acum 7 - 8 ani era o persoana destul de cunoscuta, mai mult ca sigur s-ar fi aflat de chestia asta. oana zavoranu are nevoie (iar) de atentie si a gasit solutia asta. nu mai avea pe cine sa balacareasca si s-a gandit sa il ia pe badea. dar el e baiat destept si nu se ia in gura cu ea, ca ar face-o harcea - parcea :D :))

    14
    2

  • Gina pe 5 Sep 2012, 11:48
    mare Vip asta

    A ramas vreun barbat din categoria VIP cu care nu s-a culcat? Vai de ea, asta a vazut la mama`sa, asta face si ea.O femeie fara educatie si fara caracter.Vede ca nu o baga nici dracu` in seama, si scorneste fel de fel de ``subiecte``. Si daca s-a ``iubit`` cu Badea, ce? Daca ar fi o adevarata doamna, nu ar face comentarii vis-a-vis de barbatii cu care a avut aventuri. Banuiesc ca nu-s putini la cat de ``cuminte`` este ea.

    16
    1

  • CanCan pe 5 Sep 2012, 11:12
    O Salvare pt Zavo!

    Oana Zavoranca e bolnava mintal care si-a dat casa, masina si sute de mii de euro tigancilor ca sa-i inlesneasca o intalnire cu Necuratul pe malul apei. Deci, cam cata baza sa pui in delirul ei preluat de tabloide? Poate un caine comunitar sa fie fericit de o intalnire nocturna cu Oana Zavoranca.

    17
    1

  • cineva pe 5 Sep 2012, 11:00
    jegoasa

    oana zavoranu este o jegoasa...in loc sa-si vada de oalele ei, se leaga de toata lumea...uitati-va la emisiunile lui mircea badea si o sa observati ca are comentarii pt fiecare persoana publica mai in gluma, mai in serios, iar cei care se supara si il ataca sunt doar prostii din showbizz (exemplu oana zavoranu)...oana era la fel de suparata si pe carcotasi...emisiunea este un pamflet, trbuie tratata ca atare...hahahaha

    11
    2

  • :)) pe 5 Sep 2012, 08:53
    subiect

    Ieri in Drum spre...spre undeva am trecut pe centura bucurestiului unde, curvele toate strigau a cazut basescu, a cazut Basescu iar eu chiar am dat crezare. Acum vazand ca n-a cazut n-am sa mai cred niciodata, dar niciodata o curva!

    18
    3

  • marilena pe 5 Sep 2012, 07:18
    mircea badea atacat de oana

    nu o cred....Mitcea este o persoana serioasa, are langa el o DIVA adevarata, frumoasa, inteligenta, discreta... urat din partea celor doi care ataca o pereche demna de exemplu, care muncesc, realizeaza lucruri frumoase si se iubesc... ea ce face? apare la tv si ataca....urat

    25
    9

  • TEBULESCU pe 5 Sep 2012, 02:57
    O mare TOAPA e SARACIA asta

    Nu il halesc pe JEGOSU ala de labadea, dar pe JEARTEAUA asta nu o cred. Minte si cand doarme. Se ia de toti si inventeaza, doar ca sa fie bagata in seama. Mie SCARBA de ea, dar si de JIVINA de laba-dea

    13
    15

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod