Reîncepe războiul dintre Antonia și Vincenzo. De ce nu reușesc să divorțeze?

Antonia și Vincenzo Castellano nu mai formează un cuplu de aproximativ doi ani de zile, însă cei doi sunt în continuare căsătoriți, nereușind până în acest moment să ajungă la un numitor comun și să divorțeze.

Deși are în prezent o relație cu Alex Velea, alături de care are și un băiețel, Antonia nu are deloc liniște. Ea nu se poate căsători cu actualul ei iubit, deoarece încă este în acte soția lui Vincenzo.

În urmă cu aproximativ o lună de zile, reprezentanții lui Vincenzo afirmau că acesta va sosi, la începutul lunii iunie, în România, pentru a divorța de artistă. „Clientul meu va veni în România și va termina cu această problemă, care durează deja de prea mult timp.

A fost de acord cu toate condițiile Antoniei, este sătul de atâta stres“, spunea avocatul italianului pentru Cancan, la mijlocul lunii mai.



Potrivit celor de la WOWbiz, săptămâna trecută, avocatul cântăreței afirma că italianul tergiversează divorțul și nu vrea să ajungă la un numitor comun cu Antonia, deși acesta se laudă în presă că vrea să divorțeze cât mai repede. Însă, imediat a venit răspunsul din partea avocaților lui Vincenzo, iar războiul a reînceput.

Reprezentanții italianului susțin că el dorește să divorțeze cât mai repede de artistă, însă Antonia nu vrea să se separe pe cale amiabilă.

„Antonia, prin avocații ei, spune numai minciuni. Nu a trimis nimic către Vincenzo și, probabil, nici nu are de gând să o facă în această vară. Să nu mai susțină că nu vrea domnul Castellano să meargă la notar, că e o minciună enormă. El vrea să se termine odată divorțul, să rezolve pe cale amiabilă situația și fetița pe care o are cu Antonia să aibă parte atât de afecțiunea tatălui, cât și de cea a mamei“, a spus Cătălin Dancu, avocatul care îl reprezintă pe italian, pentru WOWbiz.

19 Iunie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod