Regina stilului: Letizia Ortiz, strălucitoare într-o rochie înflorată Hugo Boss

Fiecare apariție a Letiziei este un spectacol în care își pune ăn valoare frumusețea și eleganța

 
Pe 19 iunie, Felipe a fost proclamat oficial rege al Spaniei și a depus jurământul în cadrul unei ceremonii organizate la sediul Parlamentului, în cadrul căreia a primit coroana și sceptrul, două simboluri ale monarhiei, datând din secolele al XVII-lea și al XVII-lea.

2004este anul în care s-au căsătorit Letizia Ortiz și prințul Felipe
După o scurtă paradă militară, coloana oficială a parcurs un traseu pe care s-au regăsit cele mai reprezentative străzi și monumente din Madrid, printr care muzeul Prado și fântâna Cibeles.
Cuplul, însoţit de Juan Carlos şi regina Sofia, a ieşit la balcon pentru a saluta mulţimea din Plaza de Oriente.

Caracterizată drept o persoană drăguţă, activă, spontană, Letizia Ortiz Rocasolano, născută la 15 septembrie 1972 la Oviedo, a împrospătat imaginea familiei regale spaniole. "Doña Letizia i-a deschis mintea lui Don Felipe", îi spunea un membru al familiei sale biografului britanic Andrew Morton.

Născută într-o familie obişnuită - mama este infirmieră, iar tatăl său este jurnalist, tânăra era deja divorţată când l-a cunoscut pe Felipe, moştenitorul coroanei Spaniei şi prinţ de Asturia, în 2002.
Letizia a fost căsătorită timp de un an, din 1999 până în 2000, cu Alfonso Guerrero, unul dintre profesorii săi de la facultate, cu care avea o relaţie de aproape zece ani.

Căsătoria civilă nu a reprezentat un obstacol pentru căsătoria cu prinţul Felipe.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod