Record la Hollywood: Eddie Murphy se pregătește pentru al 10-lea copil, la 57 de ani

Iubita starului de comedie, Paige Butcher (39 de ani), este însărcinată, scrie presa americană. Eddie Murphy are deja 9 copii.

Pentru mulți, chiar și doi copii reprezintă o provocare epuizantă. Dar asta este o bagatelă pentru glumețul Eddie Murphy, care a reușit performanța de a face nouă copii cu cinci femei și nu arată nicidecum ca un tătic împovărat de griji, ci aduce mai degrabă cu un playboy în floarea vârstei, pus pe distracţie. Ceea ce a şi fost toată viaţa lui, căci actorul a funcţionat ca o "maşinărie de sex-appeal" și a atras femei frumoase cu care a turnat o droaie de copii.

Starul din "Dr.

Dolittle" se pregătește acum pentru al zecelea copil. Iubita lui, modelul australian Paige Butcher, pare să fi rămas însărcinată, iar imaginile publicate de presa americană indică faptul că actorul va fi din nou tată.

Partenera lui Murphy, mai tânără decât el cu 18 ani, avea un abdomen puțin pronunțat când a fost fotografiată, luni, la Los Angeles. Îmbrăcată cu o rochie largă și lungă, cu imprimeu floral, și cu sandale lejere în picioare, o ținută tipică pentru o femeie gravidă, Paige își folosea zâmbind telefonul mobil, în timp ce ținea în cealaltă mână un pahar cu o băutură rece cumpărat de la Sturbucks.
Din profil, burta i se vedea și mai pronunțată.

Cu un machiaj minimalist, modelul în vârstă de 39 de ani și-a accesorizat ținuta cu o singură bijuterie, o brățară de aur pe care o purta la încheietura mâinii drept cu care ținea și o geantă bej, scrie ediția australiană a cotidianului Daily Mail.

Informația despre o posibilă sarcină nu a fost confirmată de vreun reprezentant al celor două vedete, precizează ziarul citat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod