Recital spectaculos la gala Grammy 2019: Alicia Keys a cântat la două piane simultan - VIDEO

Gazda premiilor Grammy 2019 a reușit să încânte pe toată lumea. Ea a cântat la două piane în același timp.

Din prima clipă în care a urcat pe scenă, Alicia Keys a cucerit duminică seară publicul și telespectatorii. Gazda ediției din acest an a galei premiilor Grammy, desfășurată la Staples Center din Los Angeles, a oferit un recital impresionant care a inclus piese clasice din ultimele cinci decenii ale muzicii americane, dar și o spectaculoasă demonstrație de virtuozitate.

Stând pe scaun între două piane, vedeta în vârstă de 38 de ani, câștigătoare a 15 premii Grammy de-a lungul carierei, a surprins publicul, cântând simultan la cele două instrumente.

Ea a dedicat interpretarea sa fostei cântărețe de jazz Hazel Scott (1920 – 1981), celebră pentru recitalurile sale la două piane. "M-am gândit mult la oamenii și la muzica celor care m-au inspirat și am vrut să vă ofer puțin din Hazel Scott pentru că mereu mi-am dorit să cânt la două piane", a spus Alicia Keys. "Știți cântecele acelea care trăiesc în voi și care trăiesc în mine și le iubiți atât de mult fiindcă sunt atât de bune încât ai fi vrut să le compuneți voi? Asta simt cu aceste melodii.
Îmi doresc să le fi scris eu"
, a adăugat vedeta.

Cu o pălărie neagră pe cap, pantaloni argintii și o bluză neagră cu un decolteu într-un V larg, Keys a avut un repertoriu variat de piese clasice din jazz și soul, de la "Killing Me Softly", lansată de Roberta Flack în 1973 și popularizată apoi de Lauryn Hill și The Fugees, până la "In My Feelings", lansată în vara anului trecut de rapperul Drake. Artista a fost aplaudată la scenă deschisă, iar recitalul său s-a bucurat de aprecieri pozitive pe rețelele de socializare.

Mulți au fost de părere pe Twitter că vedeta a reușit cel mai bun recital de la toate edițiile premiilor Grammy.

"Dumnzeu există și ne iubește, iar dovada este Alicia Keys", a scris Ben Domenech. "Nu știu dacă există Dumnezeu, dar dacă există, o ascultă pe Alicia Keys", a comentat un fan.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod