Reacţii la anunţul Antoniei că e gravidă cu Velea. Probleme cu religia şi cu socrul!

La mai bine de un an de zile de când au început să formeze un cuplu, Antonia şi Alex Velea au recunoscut public că au o relaţie, anunţând totodată că vor deveni părinţi.

Vestea că Antonia este însărcinată cu Alex Velea a căzut ca un trăsnet peste familia lui Vincenzo Castellano, cel care încă îi este soţ cântăreţei. Dacă, iniţial, Ciro Castellano, socrul Antoniei, a afirmat că speră ca procesul de divorţ şi de custodie dintre fiul ei şi cântăreaţă să se termine cât mai repede, acum acesta a lansat un atac mult mai dur la adresa Antoniei.

Potrivit ziarului Libertatea, Antonia ar trebui să nască în prima parte a anului viitor, iar legea o obligă pe solistă să-i pună copilului ei numele celui cu care este căsătorită în momentul în care bebeluşul va veni pe lume.

Dacă nu divorţează până ce-i vine sorocul, copilul lui Alex Velea riscă să poarte numele lui Castellano, fapt care nu va fi pe placul nici uneia dintre părţile implicate în această poveste încâlcită.

Vincenzo nu vrea să-l recunoască pe copilul lui VeleaCiro Castellano
„Vincenzo nu e de acord să accepte vină comună la divorţ, ci ar putea fi de acord cu un divorţ rapid doar dacă ea îşi va asuma vina din cauza faptului că a plecat cu un alt bărbat. De asemenea, nici nu vrea să-l recunoască pe copilul lui Velea. Suntem obosiţi de treaba asta. Antonia să aibă bunul simţ să-şi asume responsabilitatea.
Să semneze divorţul şi să facă nuntă, frumos, la Craiova, cu Velea, unde vrea ea“
, a spus Ciro Castellano.

Spre deosebire de tatăl său, Vincenzo a ţinut să o felicite pe Antonia pentru sarcină, afirmând că el nu se află la cuţite cu artista. „Felicitări Antoniei pentru sarcină. Să fie fericită. Nu mă mai interesează subiectul Antonia. Nu eu sunt cel care face declaraţii despre noi. O singură dată am făcut declaraţii şi am zis ce aveam de zis! Iar, dacă ea vrea să-mi comunice ceva, poate să o facă şi altfel decât public. Poate să-mi spună mie direct.
Eu nu sunt implicat în niciun scandal cu ea“
, a spus, potrivit celor de la WOWbiz, Vincenzo.



Deşi Vincenzo a vorbit frumos despre Antonia, Ciro Castellano nu s-a putut abţine şi a atacat-o din nou în public pe soţia fiului său. „Antonia mi-a spus personal că simte ceva pentru Velea. Ea a zis că l-a adus în casa unde stătea cu Vincenzo. Toată lumea l-a văzut pe Velea când mergea în apartamentul ei, în care locuia cu Vincenzo. I-am avertizat că sunt camere şi nu le-a păsat. Sunt dovezi că el intra în bloc. Domnul Velea nu s-a ferit! A pus şi pe Facebook poză din faţa oglinzii din casa Antoniei.

Nu are bun simţ şi ne-a sfidat pe toţi“, a spus Ciro Castellano.

Antonia este pusă la zid şi de reprezentanţii mormonilor, biserică din cadrul căreia face parte, care au condamnat-o la iad deoarece divorţează de Vincenzo şi îi face un copil altui bărbat. Mai mult de atât, dacă vrea să se mărite cu Alex Velea, artista nu poate, deoarece reprezentanţii Bisericii Ortodoxe susţin că este interzisă căsătoria între un mormon şi un ortodox.

31 Iulie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • TeBULESCU pe 31 Iul 2014, 03:10
    Ciro asta ?

    Ma, da' Ciro asta seamana foarte tare cu Joshua ala de la Bamboo.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod