Olivia Steer in tinuta sport

Reacţie. Olivia Steer cere din nou interzicerea vaccinării copiilor

În contextul scandalului din domeniul sănătăţii, Olivia Steer cere interzicerea vaccinării copiilor. Soţia starului Andi Moisescu, Pro TV, profită de scandalul dezinfectanţilor diluaţi, folosiţi în spitale, şi agită apele, încercând să-şi promoveze propria agendă publică

Olivia Steer este cea mai importantă contestatoare a vaccinării copiilor din România. Campania ei i-a atras multe critici, dar vedeta nu ia în considerare niciun argument ştiinţific. O ţine una şi bună - campaniile de vaccinare le fac rău copiilor.

Vedeta a publicat pe pagina sa de Facebook un text în care acuză din nou fără dovezi că vaccinurile ucid copiii: ”Înțelegem acum şi mai bine de ce vaccinurile care ucid bebeluși trebuiau impuse cu japca de ministerul lui Banicioiu si, apoi, al lui Achimaș: <politicienii protejează anumite importuri pharma> - confirmă respectatul doctor - pentru că de acolo ies comisioane grase. Pentru o lansare pe Național Arena, un Dubai, o chermeză, o măslină”, a scris Olivia Steer.

16 Mai 2016
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Iulia pe 27 Mai 2016, 18:06
    despre vaccinuri

    Sunt intru totul de acord cu lupta Oliviei Steer impotriva vaccinurilor. Nici eu nu sunt de acord cu nici un fel de vaccinuri. Am 3 copii dintre care ultimul dintre ei (cel mai norocos) nu are nici un vaccin facut la varsta de 2 ani si 3 luni. Fata care are 8 ani a suferit de dermatita atopica, afectiune care i-a aparut la putin timp dupa vaccinul care i s-a facut la 2 luni. Acum s-a vindecat datorita unui tratament homeopat, in timp ce medicii alopati la care am fost cu ea mi-au spus ca nu exista tratament ci probabil ii va trece cand va fi la pubertate. Mai pe scurt, si in opinia mea vaccinurile nu sunt doar inutile ci si periculoase.

    0
    0

  • Ilona pe 16 Mai 2016, 19:14
    E posibil sa aiba dreptate!

    Eu nici nu acuz, nici nu dau dreptate, ca nu sunt specilalista in medicina ori in farmacie, dar voi relata o situatie, de acum 30 de ani, cand la copiii nostri. elevi la un Liceu superb din RO, a fsot obligatoriu sa li se faca vaccin impotrica HEPATITEI, intrucat, ii dusese la cules de ceapa, la tara si mai bine de jumatate se imbolnavisera. In anul urmator, a trebuit iarasi sa-i duca la ceapa, la tara si, preventiv, le-a facut VACCIN. Nu veti crede ca, INAINTE de a ajunge la tara, foarte multi, mai sensibili si cu sistem imunitar slab, au facut....HEPATITA! Ce sa mai cred? Atunci, eu si sotul meu, pe propria raspundere, am refuzat sa ne fie copiii vaccinati si.....asa au scapat de boala. DECI, CE SA MAI CREDEM?????????????????? [ Cum am aflat pe NET ca se lucreaza - Doamne, fereste - , la decimarea celor 7 miliarde de locuitori ai planetei, e posibil ORICE, iar faptul ca Firmele straine vor sa-si vanda produsele este iarasi adevarat!!!]

    2
    0

  • je pe 16 Mai 2016, 16:47
    ce aveti cu ea?

    stiti ce mi se pare mie cel mai ciudat? ca va legati de ea in conditiile in care, ea a vazut clar in familia ei ca medicina alopata nu a dat rezultate, respectiv tatal si sora ei au murit de cancer. Ne vaccinam pt tot felul de boli care au fost eradicate, dar murim de cancer, diabet, HIV, accident vascular si alte boli de inima, dar noi ne certam pe net daca sa vaccinam sau nu. Credeti ca vaccinurile va ajuta daca mancati de dimineata pana seara cele 5 tipuri de alimente (carne, lapte, oua, paine si cartofi)? NU sunt anti-vaccin, dar decat vaccinat si mancator de fast food, mai bine nevaccinat si cu un stil de viata sanatos!

    2
    1

  • eu pe 16 Mai 2016, 10:42
    O tampenie de articol, un atac!

    Ce tampenie de articol, dar tu care ai scri acest articol ai vreo pregatire medicala de iti dai cu parerea ca aceste vaccinuri sunt bune?????????????????

    2
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod