Razvan si Dani, fresh de dimineata

Te-ai gandit vreodata care este reteta succesului pentru o emisiune matinala?
Te-ai gandit vreodata care este reteta succesului pentru o emisiune matinala? Dupa cum spun audientele, dar si conform specialistilor media, aceasta este simpla: se iau doi baieti cu simtul umorului si multa... ironie, se trezesc cu noaptea in cap si se pun "pe sticla", in direct. Concluzia: audienta maxima!

Antena 1 a ales sa foloseasca aceasta reteta si i-a luat in gradina sa pe fostii matinali de la National TV. Iata ce ne spun ei.

A trecut ceva timp de cand ati venit la Antena 1. Ce schimbari s-au petrecut, profesional vorbind?


In primul rand, suntem mai organizati, mai responsabili. Cand am calculat bugetele pentru noua emisiune, am constientizat cate guri sunt de hranit, de cati oameni depindem si, mai ales, cati depind de noi. E ca si cum am terminat scoala si am ajuns printre cei mari.

Intre radio si televiziune, care este domeniul in care va simtiti cel mai bine si de ce?


La tv, inca nu facem o treaba complexa, inca nu ne-am ascutit toate simturile. Din fericire, formatul ne ajuta sa ne desfasuram liber. La radio am invatat sa facem multe, acolo treburile se desfasoara stiintific. Am ingurgitat mii de pagini despre cum se face radio. Televiziune facem un pic dupa ureche, dar cred ca tocmai spontaneitatea noastra place cel mai mult telespectatorilor.

Cum arata o zi din viata voastra?


Trezit la 6. Emisiune. Sedinta (care e mai mult un fel de chef de apartament de pe vremuri - uneori radem la sedinta mai mult ca in emisiune). Pe la doua plecam:
Dani: Eu spre sala, antrenamentul de fotbal sau cel cu motorul.
Razvan: Eu spre gradinita.

Daca nu ni se complica viata cu interviuri, shootinguri, evenimente... lucruri cu care nu ne-am obisnuit nici acum, incercam sa furam un pic de somn. Seara e obisnuita, ca a tuturor. Nimic special. Poate mai multe filme, chestii casnice, sa compensam ce pierdem in weekend, pentru ca, de la Revelion, nu am prins doua consecutive acasa.

Daca nu lucrati in media, ce altceva v-ar fi placut sa faceti?


Am fi fost cei mai de seama castigatori loto.

Este o moda printre persoanele publice din Romania sa-si faca afaceri. Nu v-ati gandit sa va investiti banii in ceva de genul acesta?


N-avem curajul, priceperea si nici banii.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 11 Mar 2010, 09:06
    baieti sunteti tari

    sunt plecata din tera si nu vam maio vazut de foarte mult timp vam vrmarit inregistrarile pe net sunteti tari de tot BRAVOO

    0
    0

  • tatianapatoi pe 21 Iun 2008, 14:57
    super tari

    sunt super tari baietii!!!

    0
    0

  • monica pe 15 Iun 2008, 21:30
    Bravo Razva&Dany

    Suntetzi super .............BRAVO

    0
    0

  • manuela pe 13 Iun 2008, 22:35
    remarca

    Razvan si mai ales Dani sint cei mai buni din tot ce a avut televiziunea in general la emisiunile de dimineata Au tot ce le trebue inteligenta,spontaneitate,bun simt ,umor ,multa prezenta de spirit si constiinta lucrului bine facut. DOI BAIETI DE NOTA 10 plus

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod