Răzbunarea Oanei Zăvoranu: Îi dă în judecată pe Măruţă şi Pepe!

După ce și-a schimbat look-ul și a declarat că vrea să-și schimbe și numele, Oana Zăvoranu revine la stilul bătăios care a consacrat-o. Vedeta a anunțat că îi va da în judecată pe Pepe și pe nașul lui, Cătălin Măruță, fiincă aceștia au susținut că ea a ajuns din nou la spital după ce a încercat să se sinucidă. Așadar, războiul Oanei cu Pepe continuă cu un nou episod: răzbunarea!
Oana Zăvoranu a decis să dezgroape securea războiului și să reia conflictul cu Pepe, care durează de mai mulți ani. Ca de obicei, ea joacă pe cartea atacului și promite că nu va ierta pe nimeni.

Vedeta a scris pe Facebook că vrea să le facă plângeri penale lui Pepe şi lui Cătălin Măruţă, întrucât s-a săturat de mediatizarea problemelor de sănătate care au făcut-o să ajungă pentru a două oară la spital, la Urgenţe. Ea a avertizat că toţi cei care au susţinut «în mod sigur» faptul că ar fi încercat să se sinucidă a două oară vor răspunde în faţa legii. Primii pe "lista neagră" - Pepe şi Cătălin Măruţă.

"Toată lumea îşi dă cu părerea, toţi vorbesc pe la colţuri cum că <<ştiu ei>>:)))... dar nimeni de fapt nu ştie nimic... la sfaturi ne pricepem toţi,dar când e vorba de noi,o lăsăm mai moale. Am fost extrem de dezamăgită zilele astea de toţi cei care au putut crede măcar o fracţiune de secundă aberaţia cu sinuciderea cu Oana care este <<la pământ>>, <<terminată>>, <<numai piele şi os>>, <<suferindă de o boală incurabilă>>....what the f..k îs all this shit? Înseamnă că ce vă scriu eu aici e degeaba nu?...
e la mişto sau cum?..."
, a scris vedeta pe Facebook.

"Dacă am încercat o dată şi am recunoscut-o chiar EU, asta nu înseamnă că cineva îşi poate permite să spună că dacă ajung din nefericire la un spital, este clar că am vrut "să mă sinucid din nou"! Hai să păstrăm nişte limite ale bunului simţ, (aici mă refer la presă şi tv în general), pt că eu nu am emis păreri cu privire la nimeni. Toate tabloidele de doi lei care au aberat vor plăti, pt că de data asta vor fi chemate în instanţă, toate fiţuicile care au încasat baban zilele astea de pe urma mea, au râs, au presupus ,au dat ca sigur, că ştiu ele... etc... împreună cu Spitalul De Urgenţă Floreasca, care a refuzat să dea, în mod tendenţios, un comunicat ferm şi real cu privire la ADEVĂRATUL MOTIV AL SOSIRII MELE ACOLO, perpetuând astfel tot felul de bârfe spuse, conform tabloidelor, <<din surse medicale>>, astfel că vor avea din partea mea o întâlnire drăgălaşă în instanţă, unde nu mai ţine cu ordinăria asta de doi bani şi vor fi nevoiţi să spună adevărul", a mai scris Oana.

Vedeta a mai scris, în stilul său inconfundabil, că a fost victima unui linșaj mediatic, purtat de Cătălin Măruță și de fostul ei soț, pe care l-a gratulat cu un apelativ ironic: "Să vedeţi ce simpatic o să fie şi la DIICOT, unde urmează să dea socoteală romul Pascu cu nășicu' Măruţă ca să explice ei toţi cum e faza cu linşajul mediatic fără precedent asupra mea, să explice cum e cu zecile de emisiuni în care doar chiloţii cred că nu mi-au fost aduşi la tv, de emisiunile care au adus muuuulți bani, atât trustului, cât şi romului de ex soţ care se dă acum mare boier."

Oana Zăvoranu a fost internată la Spitalul Floreasca din Capitală, în dimineața zilei de 11 aprilie, după ce şi-a pierdut cunoştinţa în locuinţa sa.
Surse din anturajul vedetei au declarat atunci pentru Realitatea.net că problema Oanei Zăvoranu se datorează, din nou, excesului de pastile de dormit. Potrivit RTV.net, mama vedetei a negat însă această variantă. "A fost vorba despre o cădere de calciu", a explicat Mărioara Zăvoranu. "O ţin câteva ore în spital să-i facă nişte calciu şi vitamine. E foarte slăbită. Nu a fost vorba despre nicio sinucidere. Ea nu este atât de puternică precum sunt eu", a spus mama vedetei despre zvonul privind o presupusă tentativă de sinucidere.

După câteva ore în care a fost supravegheată de medici, Oana a fost trimisă acasă. Vedeta a fost luată de la spital chiar de către iubitul său, care a venit cu maşina ei. Oana a plecat pe ieşirea principală a spitalului, purtând o glugă pe cap pentru a nu fi recunoscută.

Oana Zăvoranu nu era la prima experiență de acest gen. În decembrie 2012, ea a ajuns de urgenţă la spital, după ce ar fi încercat să se sinucidă luând mai multe somnifere. Înainte de acest lucru, vedeta postase un mesaj misterios pe Facebook, în care explica că nu este "în apele sale" şi că suferă din pricina unei cumplite dureri de cap.
Potrivit site-ului Realitatea.net, Oana a fost în comă timp de mai multe ori şi a fost resuscitată acasă de mai multe ori.

Chiar dacă a trecut prin mai multe momente critice, vedeta nu renunță la conflictul cu fostul ei soț. De la divorțul lor, consemnat în iunie 2011, Oana și Pepe sunt într-o dispută fără sfârșit. Artistul s-a căsătorit cu Raluca Pastramă, cu care are o fetiţă, iar Zăvo are o relaţie cu Răzvan Dumitrescu, însă foștii soți continuă să se atace de câte ori au prilejul. Și dacă n-au, fac repede rost de unul.

Reacția Oanei surive după decizia lui Pepe de a continua procesul în care acesta o acuză i-a vandalizat apartamentul. Cântărețul a explicat recent pentru ziarul Ring de ce nu-și retrage acțiunea în justiție: "Cum să-mi retrag procesul? N-am spus niciodată că renunţ la proces! Cămăruţa pe care mi-a cedat-o făcea parte din partaj. Mi-au distrus apartamentul, mi-au furat bani, tot ce aveam, cum aş putea să renunţ?! E dreptul meu! Vinovaţii trebuie să plătească! Nu are nicio logică supărarea ei. Nu dau vina pe nimeni, nu are nicio legătură cu ea.
Partajul e una, iar procesul e alta. Caută motive să apară la TV."



Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Aprilie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • UN NIMENI pe 20 Iul 2013, 09:15
    MAHALA

    Anii trec si ramai inchisa intr-o situatie pe care nu ai cum sa o controlezi. Nu ai un scop ,dorinta ? Asta sa fi ramas scopul vietii razboiul mediatic cu fostul sot ? La varsta dumitale se cere parca mai mult discernamant . E frumos sa fii injurat .denigrat de atitia necunoscuti

    1
    0

  • www pe 25 Apr 2013, 20:52
    Holly shit

    Iar ai uitat sa iti iei pastilele , vrajitoareo !

    3
    0

  • Ioana pe 23 Apr 2013, 19:13
    Penibila

    Cu "romul" Pepe ai fost maritata ani de zile, si inca plangi dupa el ! Fa-ne un bine tuturor, inclusiv tie, si dispari de pe mapamond !!

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod