Războiul audienţelor între moldovence şi ardelence

În viaţă, totul este o luptă! Nu o spunem noi, este o zicală transmisă din generaţie în generaţie. Şi cum televizorul este parte importantă a vieţii, era imposibil să nu existe o luptă şi aici. Un război chiar! Există războiul celor mai frumoase asistente, celor mai frumoase prezentatoare, celor mai tari filme sau celor mai bune emisiuni, dar, înainte de toate sau însumându-le pe toate, există războiul audienţelor. Acesta nu are o miză doar pentru mogulii care deţin posturile TV, ci şi pentru realizatorii care işi câştigă banii, oarecum, din rating-urile pe care le fac.

Fie că se bat în silicoane, în invitaţi trăsniţi sau ciudaţi, în subiecte compromiţătoare sau în scandaluri ca la uşa cortului, fiecare emisiune trebuie să găsească ceva ca să se diferenţieze de restul. Unul dintre ingredintele care poate fi trecut sub numele de acel "CEVA "sunt şi moderatoarele TV. Ele deţin controlul şi tot ele sunt cele care trebuie să dea explicaţii.

Despre un astfel de război vom vorbi astăzi, însă picanteria pe care ţi-o oferim constă în faptul că vom face un top al audienţelor între moldovence şi ardelence. Un război declarat în care fiecare vrea să o depăşească pe cealaltă ca să-şi "promoveze" regiunea din care provine.

După o scurtă trecere în revistă, am observat că moldovencele sunt mai tari decât ardelencele. În topul pe care l-am realizat, pe primele trei locuri se situează domniţele venite din nordul ţării, pentru ca pe următoarele să se plaseze cele venite din Ardeal. Asteptăm să ne spui care ar fi topul realizat de tine, în funcţie de preferinţe.
1 din 7

1. Iulia Vântur, moldoveanca fruntaşă

Pe primul loc în topul audienţelor se situează moldoveanca Iulia Vântur cu emisiunea "Dansez pentru tine", care, în medie, a înregistrat un rating de 8,3% (un procent de 8,3 dintre cei care se uită la televizor în acel moment urmăresc emisiunea respectivă). Cariera şi-a început-o ca manechin la Iaşi, iar la 17 ani a devenit instructor de manechine pentru judeţele Iaşi, Botoşani şi Suceava. Cariera în televiziune şi-a început-o la 19 ani, la staţia locală Europa TV, unde a avut o emisiune-magazin. Pentru postul de la Pro TV Iaşi s-a luptat cu 800 de candidate, pe care le-a întrecut, ajungând astfel să-l înlocuiască pe Cristian Leonte, care fusese transferat la Bucureşti. Pe 3 ianuarie 2006 a avut primul live în capitală, apoi a ajuns să prezinte ştirile dimineţilor de week-end, acum fiind cooptată în echipa "Dansez pentru tine", unde este co-prezentator alături de Ştefan Bănică Jr.
7 Februarie 2011
 

Comentarii (22)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Trifu pe 2 Feb 2013, 01:24
    ardelencele

    Ardelencele sunt rasate!

    2
    0

  • mari pe 8 Mai 2011, 00:07
    moldovencele

    MOLDOVENCELE ST CELE MAI FRUMOASE SI DESTEPTE.

    4
    5

  • vlaicusimona pe 12 Feb 2011, 13:42
    razboi

    moldovencele sunt cele mai tari fie ca va place ,fie nu

    11
    5

  • Ioana pe 10 Feb 2011, 10:25
    Dragi ardelence

    Din pacate sunteti semidocte. Daca asa sunt toate fetele din Ardeal .... nasol. Slab mobilate mansardele voastre. E rau de voi. Daca prin cateva cazuri de usuratice, poti caracteriza sute de mii de femei si sa le jignesti cu nonsalanta, asta nu arata decat o mare simplitate a mintii, pe langa lipsa de caracter. Dar ce ma mai mir, se vede cum ne merge, dupa cum e si desteptul din fruntea guvernului. Sa traiti dupa cum ganditi si dupa cum vorbiti!

    8
    8

  • mihaela pe 10 Feb 2011, 01:29
    ha...ha!

    diana are perfecta dreptate, tin sa te contrazic dana!!!! unde ai vazut tu o ardeleanca care sa se faca cunoscuta datorita faptului ca suge p... la columbeanu (ex) sau sa astepte sa i se ofere ceva? probabil de-aia nu sunt in varful top-ului pt ca ele lasa intotdeauna ceva nedescoperit! cele care sunt niste lenese , niste inculte si niste profitoare sunt moldovencele, ele intotdeauna isi "descopera" tot!!! pana si-n strainatate tot moldovenii ne fac de ras, nesatuli si inculti ce is!! unde ati vazut voi moldovean destept?

    5
    8

  • dora pe 9 Feb 2011, 11:18
    pe bune!?!? ....

    tipic romanesc... ne uram unii pe altii. moldoveni contra ardeleni, bugetari contra privati, etc. veniti, fratilor, cu ceva mai de substanta, ca asta nu e un site pt. retardati si manelisti.

    8
    2

  • Mia pe 7 Feb 2011, 20:20
    Waw...subiect de nota 10...

    Sunteti penibili...se vede ce "jurnalisti mari sunteti" ... de fapt barfa si cacaturile astea se vand in Romania. Felicitari...sunteti jalnici.

    17
    1

  • o ardeleanca pe 7 Feb 2011, 18:52
    moldovence versus ardelence

    Diana,mina si dany, subscriu la ce spuse de Ioana.Mai documentati-va si voi inainte de-a debita astfel de ineptii.

    10
    0

  • dany pe 7 Feb 2011, 18:03
    razboi total

    TOT ARDEALU-I FRUNTEA.....))))))...moldovencele sunt varza

    9
    9

  • mircea_b1970 pe 7 Feb 2011, 15:03
    Scuze pentru limbaj !

    Astept pareri contra ! Run Diana , run !

    2
    1

  • mircea_b1970 pe 7 Feb 2011, 14:59
    Pentru Dianardeleanca

    De urata...nu esti desteapta...da esti frumoasa...proasta dracului !

    3
    3

  • dia pe 7 Feb 2011, 14:34
    Dar Andreea Marin Banica???

    Da, sigur! Lumea se uita la "Dansez pentru tine" pentru Iulia Vantur. Daca ar fi ea prezentatoarea -principala- (asa cum este Stefan Banica - pt ca rolul Iuliei este sa stea la cabina), as renunta sa ma mai uit la emisiune. Referitor la cea mai frumoasa & desteapta moldoveanca-vedeta, fruntasa este Andreea Marin Banica. Profesionalismul intruchipat!!!

    10
    3

  • Cristyna pe 7 Feb 2011, 14:05
    incredibil...

    De cata rautate pot da dovada unii dintre noi......cica suntem toti romani!.....Sau asa ne numim doar peste hotare?Si Ardealul este frumos, si Moldova este frumoasa, insa sufletele noastre.....Probabil cei ce nu iubesc Moldova, chiar ar dori ca fiecare regiune sa nu se mai lege de celelalte, si astfel sa se destrame Romania! Mai bine ar adera la alta tara, unii abia asteapta cred, sa puna stapanire peste asemenea oameni.....cat spirit national, patriotism......cata jertfa pana acum, si pentru ce!

    19
    0

  • mada pe 7 Feb 2011, 13:59
    :))))

    daia se duce tara asta de rapa:))))

    8
    0

  • mina pe 7 Feb 2011, 12:41
    bla bla bla

    ARDELENCELE SUNT CELE MAI FRUMOASE SI HARNICE NU CA MOLDOVENCELE VAI DE ELE NUMA ........... II DE ELE

    5
    17

  • andra pe 7 Feb 2011, 11:39
    :))

    ardelence din banat??=))

    3
    1

  • anca pe 7 Feb 2011, 10:16
    razboi impotriva Dianei

    Toti oamenii mari ai Romaniei au provenit din Moldova, de ex: Creanga, Eminescu, Sadoveanu si lista poate continua. Ma intreb daca Diana a auzit de ei? Did she?

    21
    3

  • Ioana pe 7 Feb 2011, 10:11
    Diana

    Diana, draga, numai o persoana cu o cultura submediocra putea sa posteze un astfel de comentariu! Ma intreb daca ai terminat liceul. De unde stii tu ca nu se poate intelege nimeni cu moldovenii? Si care sunt acele motive pentru care nu se intelege nimeni cu noi? Poate nu prea te-ai inteles tu la ora de romana cu majoritatea scriitorilor studiati, dar te rugam scuteste-ne de ignoranta ta.

    22
    2

  • alice pe 7 Feb 2011, 09:56
    ce idee cretina!

    Mi se pare stupid sa faci asemenea comparatii, si cu atat mai cretin sa faci si generalizari pe criterii de provenienta geografica! Daca noi facem asemenea lucruri - ar trebui sa nu mai strambam din nas cand strainii ne spun ca toti romanii sunt hoti, violatori, tigani, etc. - doar pt. ca provin din Romania. Mi se pare un articol de toata jena.

    22
    3

  • diana pe 7 Feb 2011, 09:47
    tot ardelencele is cele mai tari!!!

    toata lumea stie ca moldovencele sunt (unele) frumoase, dar obtin ce vor prin alte mijloace decat cele decente (asta ca sa ma exprim intr-un mod civilizat). Ardelencele sunt mult mai frumoase si mai simpatice...daca n'am dreptate, de ce nu e nici o regiunea din tara care sa placa moldovenii?ardeleni, banateni, olteni...toti se pot intelege intre ei..insa cu greu se inteleg cu moldovenii

    5
    25

  • dana pe 7 Feb 2011, 08:32
    razboi...

    Moldovencele sunt cele mai frumoase si destepte! Ati omis-o pe Andreea Marin-Banica...tot moldoveanca! Ardelencele nu sunt invatate cu munca, ele sunt obisnuite sa li se ofere, de asta nici nu pot fi in topuri...hehehe! Iar, Ilinca Vandici e o perversa si o infatuata!...E belea! Nu ati vazut-o la emisiunea "Cireasa de pe tort" de la primatv??? Ce impertineneta! Cum a putut ea sa se puna cu Tandarica(o personalitate!)Sa isi bata joc de niste oameni deosebiti...o nesimtita! Ce mai???!!!! Hai, moldovencelor! Sunteti cele mai bune!

    22
    5

  • ade pe 7 Feb 2011, 01:46
    razboi---hai lol

    hehe...vorba aia ..cei din urma vor fi cei dintai...;)

    5
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod