Război şi pace: Katy Perry şi Taylor Swift s-au împăcat după 4 ani

Taylor Swift i-a mulţumit fostei rivale pentru mesajul de împăcare pe care i l-a trimis


În urmă cu un an, Perry şi-a cerut iertare în mod public pentru acţiunile sale şi a spus că Taylor Swift e "o cântăreaţă fantastică", dar tentativa ei de împăcare n-a primit niciun semnal pozitiv din partea rivalei sale.

Marţi, Taylor Swift a reacţionat după cadoul primit de la Katy Perry. "Tocmai am fost în vestiar şi am găsit această ramură de măslin. Înseamnă foarte mult pentru mine", a scris vedeta pop pe Instagram.

Pe lângă ramura de măslin, Katy Perry a scris şi un mesaj pentru Taylor: "Salut, veche prietenă, am reflectat la problema de comunicare şi la sentimentele rănite dintre noi", a scris artista americană în acel mesaj, care i-a fost transmis fostei sale rivale marţi, ziua ce a marcat debutul turneului mondial "Reputation".



Împăcarea dintre Taylor Swift şi Katy Perry s-a numărat printre cele mai discutate zece subiecte publicate marţi, la nivel mondial, pe Twitter, notează Daily Mail.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod