Război şi pace: Katy Perry şi Taylor Swift s-au împăcat după 4 ani

Katy Perry i-a trimis marţi cântăreţei Taylor Swift o ramură de măslin, un simbol tradiţional al păcii, punând capăt unui conflict care a durat 4 ani.

Taylor Swift a publicat pe Instagram o înregistrare video care prezintă un colet primit de la Katy Perry. Filmuleţul e însoţit de mesajul "Thank you Katy" ("Mulţumesc, Katy") şi de un emoji în forma unei inimi duble, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Conflictul dintre Katy Perry (33 de ani) şi Taylor Swift (28 de ani,) a fost legat de dansatorii din trupele care le însoţesc pe scenă şi a influenţat cariera şi viaţa privată ale celor două artiste, fiind evocat şi în câteva dintre piesele lor.

Presa americană a scris că single-ul "Bad Blood", lansat de Taylor Swift în 2014, reprezenta de fapt o critică la adresa cântăreţei Katy Perry.

Katy Perry a declarat că un single al ei din 2017, intitulat "Swish Swish", este "un imn minunat care poate fi folosit de toţi oamenii atunci când cineva încearcă să-i ţină la pământ sau să-i intimideze".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod