Război și pace în familia unui actor de Oscar: Christian Bale n-a vorbit 10 ani cu mama și sora lui din cauza soției

Christian Bale s-a împăcat cu mama și sora lui la 10 ani după ce s-au certat


Bale a mers și el a doua zi, în mod voluntar, la o secție de poliție din Londra, unde a prezentat versiunea sa asupra faptelor și a fost lăsat să plece. Sharon și mama ei și-au retras plângerile la două zile după incident. Christian a cerut atunci respectarea vieții private într-o chestiune de natură personală.

Potrivit Daily Mail, cearta dintre cei trei a început când mama lui Bale a închis telefonul în timp ce vorbea cu soția actorului. Confruntat cu o depresie puternică după ce prietenul și colegul său de distribuție din "The Dark Night", regretatul Heath Ledger, s-a sinucis, Bale și-a pierdut cumpătul când Jenny a spus ceva nepotrivit despre Sibi.

"Convingerea lui Christian este că a fost vina mamei lui fiindcă ea a devenit foarte provocatoare în timp ce se certau. Lucrurile au scăpat de sub control și acum regretă că n-a ieșit imediat din cameră. În mod normal, ar fi sunat un amic și ar fi ieșit într-un pub să se răcorească puțin. Dar a fost efectiv devastat de confruntarea cu mama și sora lui, fiindcă afară era o armată de fani și de paparazzi", a spus o sursă din anturajul actorului britanic.

Christian și fostul model Sibi Blazic s-au căsătorit în anul 2000 și au doi copii - Emmaline, în vârstă de 13 ani, și Joseph, în vârstă de patru ani.Christian Bale a fost distribuit mulţi ani în producţii independente, înainte de a juca în câteva filme de la Hollywood cu un buget important. Christian Bale a atras atenţia publicului la vârsta de 13 ani, când a jucat în filmul "Imperiul soarelui" (1987). Au urmat rolurile din filme precum "American Psycho" (2000), "Equilibrum" (2002), "Batman - Începuturi" (2005), "Prestigiul" (2006), "I'm Not There" (2007), "Drumul dreptăţii/ 3:10 To Yuma" (2007), "Cavalerul negru" (2008), "Terminator - Salvarea" (2009), "Cavalerul negru: Legenda renaşte" (2012), "American Hustle" (2013), notează Mediafax.

Starul galez a câştigat în 2011 premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar graţie evoluţiei sale din drama "Luptătorul/ The Fighter".
Pentru acelaşi rol a primit şi un Glob de Aur.


Foto: Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod