Război și pace în familia unui actor de Oscar: Christian Bale n-a vorbit 10 ani cu mama și sora lui din cauza soției

Actorul în vârstă de 45 de ani a pus capăt unei dispute de un deceniu cu mama și sora lui. Totul a pornit de la soția starului.

După 10 ani în care nu le-a vorbit, Christian Bale s-a împăcat cu Jenny, mama lui, și sora sa, Sharon. Doar un motiv foarte serios îi putea ține la distanță atâta vreme, iar actorul britanic nu a trecut ușor peste ceea ce s-a întâmplat.

Bale a fost acuzat că le-a agresat pe mama și pe sora sa în camera lui de la hotelul din Dorchester, unde se cazase în 2008, înaintea premierei filumului "The Dark Knight". Ancheta a fost închisă din cauza lipsei probelor, iar cele două femei și-au retras apoi plângerile.

Unul dintre cei mai talentați actori ai generației sale, Christian Bale a negat mereu acuzațiile și a rupt orice legătură cu mama și sora lui după incident.

Potrivit Daily Mail, cei trei s-au certat pe seama soției lui Bale, Sibi Blazic, actorul luându-i apărarea într-un mod vehement.

La zece ani de la acest episod, lucrurile au revenit pe făgașul normal în familia Bale. Mama actorului a confirmat pentru Daily Mirror că acum cei trei țin legătura: "Da, vorbim. Știu că Christian este la Londra", a spus Jenny. Fiul ei a fost, într-adevăr, duminică în capitala Angliei, unde a asistat la gala premiilor BAFTA 2019, unde a ratat șansa de a primi trofeul la categoria "Cel mai bun actor" pentru rolul impresionant din biopicul politic "Vice".

În ultimii ani, Christian Bale s-a abținut să vorbească despre familia lui, deși în 2014 mama lui declara că a încercat aproape în fiecare zi să ia legătura cu el.
"Ar fi frumos dacă ne-am putea întâlni. Mingea e în terenul lui. Șase ani sunt prea mulți. E trist pentru mine. E trist și pentru el", a spus Jenny.

Bale, care a negat tot timpul acuzațiile din iulie 2008, a fost scos o lună mai târziu de sub urmărirea penală din cauza lipsei probelor. Cele două femei au susținut că actorul s-a năpustit asupra lor, în fața nepoților săi, cei trei copii ai surorii sale. A doua zi, mama și sora lui Christian au decis să meargă la o secție de poliție din Hampshire și să depună plângere pentru agresiune.


Sharon a rugat un prieten să ia legătura cu Christian înainte ca ele să depună plângere, iar actorul nu ar fi dat niciun semn că regretă incidentul. Cele două femei nu au dat detalii despre natura agresiunii.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod