Război şi pace: Brad Pitt şi Angelina Jolie au ajuns la o înţelegere

Cei doi actori au stabilit un acord privind divorţul, după o lungă bătălie judiciară.

Brad Pitt şi Angelina Jolie, care s-au separat în septembrie 2016, au convenit asupra termenilor divorţului. Din respect pentru relaţia lor şi pentru cei şase copii, fostul cuplu a pus capăt disputei judiciare acerbe şi în scurt timp vor semna termenii finali care vor consfinţi despărţirea lor. Cel mai important aspect pe care Pitt şi Jolie l-au rezolvat este custodia celor şase copii ai lor, relatează Daily Mail.

"S-au înţeles în privinţa termenilor de divorţ. Documentele sunt finalizate de ambele echipe de avocaţi, dar vor fi depuse în instanţă în următoarele săptămâni.

Este o mare schimbare faţă de momentul în care s-a încheiat căsătoria, mai ales privind acuzaţiile aduse de Angelina la adresa lui Brad, dar acum se înţeleg destul de bine", a declarat o sursă pentru The Sun.

"Amândoi au decis că e crucial pentru copii să aibă o relaţie bazată pe respect. Ei au decis să împartă custodia copiilor, iar Brad va fi consultat în ceea ce priveşte chestiunile legate de programul de muncă şi călătorii. Au existat speculaţii potrivit cărora divorţul a fost anulat, dar nu este cazul", a mai spus sursa amintită.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod