Război pentru banii lui Michael Jackson: Janet a lovit-o pe fiica megastarului

26 Iulie 2012
Janet Jackson a lovit-o pe nepoata ei, Paris, în timpul unei altercaţii petrecută luni la vila deţinută de Katherine Jackson, mama megastarului. Randy, Jermaine şi Janet Jackson, fraţii regretatului artist, au venit în casa mamei lor din Calabasas, lângă Los Angeles, pentru a-i lua pe nepoţi - Prince (15 ani), Paris (14 ani) şi Blanket (10 ani) - în Arizona, acolo unde locuieşte Katherine. Întâlnirea s-a soldat însă cu un scandal de proporţii, după ce Paris a înfruntat-o pe Janet, iar aceasta a plesnit-o pe adolescentă şi a făcut-o "căţea mică".

Janet Jackson a lovit-o pe nepoata ei, Paris, în timpul unei altercaţii petrecută luni la vila deţinută de Katherine Jackson, mama megastarului. Randy, Jermaine şi Janet Jackson, fraţii regretatului artist, au venit în casa mamei lor din Calabasas, lângă Los Angeles, pentru a-i lua pe nepoţi - Prince (15 ani), Paris (14 ani) şi Blanket (10 ani) - în Arizona, acolo unde locuieşte Katherine. Întâlnirea s-a soldat însă cu un scandal de proporţii, după ce Paris a înfruntat-o pe Janet, iar aceasta a plesnit-o pe adolescentă şi a făcut-o "căţea mică".

Ceea ce părea o familie unită, s-a dovedit de fapt un clan divizat de lupta pentru avere. Familia Jackson e dezbinată de moştenirea lăsată de Michael, iar lupta pentru bani a degenerat într-un război făţiş şi de prost gust, în care rudele megastarului se înjură ca la uşa cortului şi se bat parte în parte.

Scandalul care mocnea a răbufnit luni. Când a auzit că Janet vrea s-o ia pe sus în Arizona, Paris i-a spus în faţă: "Asta e casa noastră, nu casa familiei Jackson. Ieşi naibii afară". În acel moment, Janet a pălmuit-o-o pe Paris, relatează site-ul tmz.com, care a publicat mai multe imagini de la vila din Calabasas.
Fotografiile au surprins momentul în care Janet o loveşte pe nepoata ei, numind-o "căţea mică".Lupta pentru copiii şi averea lui Michael Jackson a erupt violent luni, când Poliţia a primit un apel de urgenţă pentru a interveni într-un caz de violenţă domestică. Cearta dintre membrii familiei s-a mutat apoi în interiorul reşedinţei, acolo unde Jermaine şi Randy s-ar fi încăierat cu Trent Jackson, nepotul lui Joe Jackson, care le-a ţinut partea verişorilor săi. Se pare că Trent s-a mişcat destul de repede, lovindu-l în cap pe Randy şi reuşind să-i dea un pumn în gură lui Jermaine.

Potrivit presei americane, poliţiştii sosiţi imediat la faţa locului nu au făcut vreo arestare, dar au declanşat o anchetă. După acest incident, avocatul copiilor lui Michael a declarat că minorii nu sunt în siguranţă în preajma familiei Jackson. Avocatul împuternicit de instanţă, Margaret Lodise, a declanşat procedura de încetare a custodiei lor, întrucât bunica lor a lipsit mai mult de o săptămână de lângă ei, informează RadarOnline.
Într-o scrisoare deschisă, adresată fanilor lui Michael, executorii John Branca şi John McClain au anunţat că vor face tot ce e posibil pentru a-i proteja pe copiii artistului de orice influenţe negative, agresiuni şi ameninţări.

Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, Paris şi-a cerut scuze pe Twitter pentru acest incident: "Mulţi mi-au spus că m-am schimbat...

vreau să cer scuze pentru atitudinea mea... s-au întâmplat multe... promit: egoismul meu a dispărut", a scris fiica lui Michael.

Sandra Ribera, avocata lui Katherine Jackson, a confirmat că poliţiştii au fost chemaţi la reşedinţa clientei sale, după ce copiii au fost acostaţi de rude. "După ce au coborât din maşinile lor, membrii familiei Jackson i-au alergat pe copiii lui Michael care ţipau şi au început să-i agreseze, luându-le telefoanele mobile din mâini", a declarat Ribera. Autorităţile nu au identificat persoanele implicate în incident, dar imaginile video obţinute de postul de televiziune ABC au surprins momentul în care Janet, Randy şi Jermaine descind în faţa casei.Ribera spune că "în ultimii trei ani a fost pus la punct un plan pentru a o lua pe Katherine Jackson din casa ei şi de lângă iubiţii ei nepoţi". Declaraţia avocatei survine după ce Katherine Jackson a fost dată dispărută de nepotul ei, Trent Jackson, şi descoperită în casa ei din Arizona, alături de fiica sa, Rebbie şi alte rude. Ancheta poliţiei în acest caz vizează un posibil abuz asupra unei persoane în vârstă de 82 de ani.

Îngrijorat pentru siguranţa copiilor, Trent a adus mai mulţi bodyguarzi în faţa casei. "După această ceartă, Trent a decis că Paris, Prince şi Blanket au nevoie de protecţie faţă de Jermaine, Randy şi Janet.

Nu vrea ca fiii lui Michael să fie smulşi din casă, aşa că a întărit paza în faţa uşii, pentru a nu intra cineva neinvitat", a declarat o sursă. "El e foarte îngrijorat că s-ar putea pune la cale răpirea copiilor", a adăugat persoana citată de TMZ.

Ultima ceartă dintre membrii familiei ar fi fost iscată de mai vechea dispută asupra averii lui Michael, estimată la 500 de milioane de dolari, relatează cotidianul britanic Daily Mail. Michael a murit în iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, iar averea lui le-a revenit mamei sale şi celor trei copii. Testamentul său nu-i includea pe tatăl său şi pe fraţii săi, despre care se spune că ar fi încercat de mai multe ori să pună mâna pe avere.

Săptămâna trecută, Paris Jackson, în vârstă de 14 ani, s-a certat în mod public cu unchiul ei Randy, după ce acesta şi alţi fraţi ai lui au spus că mama lor, Katherine, a suferit un "mini-accident vascular cerebral". Ei au făcut această dezvăluire într-o scrisoare publică adresată lui John Branca şi John McClain, executorii testamentului lui Michael.
Scrisoarea a fost semnată de Tito, Randy, Janet, Jermaine şi Rebbie şi susţinea că Branca şi McClain au prezentat familiei Jackson un testament falsificat al fratelui lor celebru, iar acţiunile lor au dăunat stării de sănătate a mamei sale Katherine.

Fiica lui Michael Jackson, Paris Jackson, a respins însă aceste afirmaţii, prin mesaje postate pe Twitter.

"Îi voi apăra cu toate puterile mele pe acei membri ai familiei mele pe care îi iubesc, chiar dacă acest lucru va însemna să îi apăr de alţi membri ai familiei. Vreau să clarific lucrurile chiar acum: ce s-a spus despre bunica mea sunt doar zvonuri. Ea se simte foarte bine".

Principalii beneficiari ai fondului sunt copiii lui Michael Jackson, mama cântăreţului şi câteva organizaţii de caritate. Avocatul John Branca şi producătorul muzical John McClain au fost numiţi administratori ai fondului, într-un testament pe care Michael Jackson l-a semnat cu mult timp înainte de a muri.

Conform surselor citate de TMZ, fraţii lui Michael ar fi căutat să o ţină pe mama lor, Katherine, departe de nepoţi pentru a profita apoi şi a cere custodia copiilor, obţinând astfel controlul asupra averii. Riposta hotărâtă a fiilor lui Michael a scos însă la iveală încrengătura de interese din sânul familiei, astfel că "uzurpatorii" vor trebui să renunţe, cel puţin pentru o vreme, la tentativele lor, mai mult sau mai puţin subtile.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Athina pe 26 Iul 2012, 22:56
    PACAT si RUSINE !!

    De MII de ori, RUSINE si PACAT acestor ANTICRESTINI si HRAPARETI ca-L fac de toata ocara pe bietul INGER , drept ,,rasplata" dupa ce EL i-a rasfatat PE TOTI si i-a tinut in spinarea trudita !! NU TREBUIA sa lase nici o para chioara NIMANUI, caci NU MERITA NIMENI in afara de fundatiile caritabile.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod