Războaiele Iuliei Albu. 4 vedete cu care s-a certat în ultimele luni!

În ultimul an, Iulia Albu s-a făcut remarcată datorită emisiunii WOWbiz, de la Kanal D, unde are o rubrică despre modă, ea fiind critic vestimentar. Din cauza acelei rubrici, fosta soţie a lui Mihai Albu a intrat în conflict cu mai multe vedete.
1 din 5

Oana Roman a acuzat-o pe Iulia Albu că este prost crescută

Iulia Albu şi Oana Roman s-au certat, zilele trecute, la WOWbiz. Fiica fostului premier al României a spus despre fosta soţie a lui Mihai Albu că este prost crescută şi nu are bun simţ. În replică, Iulia Albu i-a spus Oanei Roman că are ruj pe nas şi o plictiseşte cu tot ce spune.
19 Februarie 2015
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vichy pe 22 Feb 2015, 15:20
    despre Iulia si oana

    Nu pot spune ca o simpatizez pe Oana dar, Iulia a primit exact ceea ce cauta de mult timp si anume a fost pusa la punct. Eu cred cu sinceritate ca Iulia nu are nici-o vina, de vina sunt defapt cei din televiziuni care o invita ca pe o "DIVA" sa-si spuna parerea despre unii si altii. CNA doarme in papuci si nu o interzice pe aceasta "diva cu minte de gaina"

    1
    0

  • maria pe 20 Feb 2015, 15:15
    cind te crezi mega critic .....

    ...o mai iei si peste bot!Asa s/a intimplat cu doamna critic designer,fashonist sau ce naiba e.Personal nu sint fan Oana Roman,dar m/am bucurat nespus cind in sfirsit cineva o pune cu botul pe labe pe madam Albu.Merita aceasta lectie pentru ca era de nesuportat aroganta ei,era deja penibila cu autolaudarosenia ei.Doar ca n/a spus pe sleau ca toata lumea e timpita si doar ea are scoli inalte si se pricepe la toate.Am mai vazut emisiuni cu tema aceasta de pareri despre cum se imbraca vedetele,dar NIMENI nu a facut din asta o batjocura.Cred ca doamneiAlbu ii lipseste ceva ,drept pentru care a deraiat si a luat/o pe aratura.

    1
    0

  • tudor pe 19 Feb 2015, 16:20
    despre iulia albu...

    ea se lupta cu ultimii neuroni sanatosi din cap...vrea sa-i elimine pe toti... si pot sa pun pariu ca nu ia un test "psiho" banal.

    6
    1

  • mariana pe 19 Feb 2015, 16:02
    iulia albu

    Iulia albu este o femeie f buna ptsperiat hotii sau pt spalat scarile la bloc.Ea nu are nici o vina ca apare la tv prosti sunt cei de la canal d care nu mai au subiecte asa ca multi ne mutam pe alt post cand apare bau bau. mariana

    3
    2

  • Norma pe 19 Feb 2015, 15:47
    Comparam mere cu pere!

    Iulia Albu e prea rasata pentru vacile astea frustrate. Auzi, Oana Roman, o progenitura comunista tinuta in puf de catre parinti si furajata peste masura, care acum demonstreaza ca fara sprijin nu mai e in stare de nimic.

    3
    4

  • george pe 19 Feb 2015, 09:22
    NOROCUL E CA AVEM O IULIA A L B U !

    Cineva trebuie sa sanctioneze PITZISMUL din show- bizz, prea la gramada se vad TOATE mari dive !, "plagiaza"= ca tot e la moda toale , machiaje - dar usnt capete goale.E sufficient sa deschida gura si tot ce spun suna a pitzi. Chiar si Oana- care se crede instruita- are derapaje pe toate planurile. Face effort sa se diatanteze dar nu prea ii reuseste !Scoala e foarte buna - DA te slefuieste... dar pentru asta trebuie material "didactic" ca altfel nu se prinde. Media e inundata de toape patetice Simona , Teo, Raduleasca, Capatos Maruta si restul aduc pe sticla prost -gust , birfa obscena, si toate mizeriile aferente. RUSINE !,. Iar cind apare o Iulia Albu va ofticati ! ? ! MANELISTILOR !

    5
    5

  • Diana pe 19 Feb 2015, 09:09
    Doamna cu gaina

    Sau... invers? Oare gaina cu doamna? Am urmarit emisiunea si mi-a placut mult de Oana Roman. Calma, la obiect si bine-crescuta. Chiar daca i-a dat exageratei unele replici acide, aceasta le-a meritat din plin. Prea se crede buricul pamantului.

    7
    4

  • Gina Alexandrescu pe 19 Feb 2015, 06:42
    Gaina devenita "criticoasa'

    Esta clar ca nu este capabila de nici un fel de munca rezonabila sau decenta .Este foarte usor sa fii "LATRATOARE CRITICOASA".Da asta e Iulia fosta Albu .

    7
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod