Ray Wilson, solistul si compozitorul legendarei trupe GENESIS, vine pentru prima data in Romania

Ray Wilson, solistul si compozitorul legendarei trupe GENESIS intre anii 1996-1999, supranumit unul dintre cei mai buni vocalisti din Marea Britanie de catre Classic Rock Magazine, vine pentru prima data in Romania, la invitatia www.vreaubilet.ro si va concerta pe scena Salii Palatului pe 11 mai 2015.
Ray Wilson aduce in Romania unul dintre cele mai complexe si de succes spectacole live ale sale, GENESIS CLASSIC care aduna pe aceeasi scena 12 muzicieni de marca printre care Ansamblul Simfonic din Berlin si membrii trupei STILTSKIN cu care Wilson a scos succesul muzical “Inside”. Proiectul GENESIS CLASSIC celebreaza muzica legendarei trupe rock Genesis cu interpretari unice si complexe ale celor mai cunoscute piese ale trupei.

Ray Wilson este recunoscut mondial ca un exceptional solist si compozitor si este apreciat de criticii muzicali pentru prezenta sa scenica si abilitatile sale de entertainer in fata unui public numeros.

Artistul de 46 de ani care compune si canta vocal, cu chitara, cu bass-ul si cu armonica si-a lasat semnatura pe succesele muzicale rock si post-grunge ale trupelor STILTSKIN, GENESIS, CUT_, Guarated Puree si a cantat pe cele mai mari scene ale lumii ca artist solo, ca membru al trupelor sale sau ca invitat special alaturi de Cranberries, Supertramp sau Armin Van Buuren, DJ-ul danez alaturi de care a lansat  o versiune mixata a celebrei sale piese “Yet another day” cu care a cucerit toate topurile muzicale.


Scotianul Ray Wilson s-a lansat in muzica la inceputul anilor ’90 alaturi de fratele sau, Steve, cu trupa Guaranteed Pure cu care a scos 3 albume si alaturi de care a concertat in Marea Britanie si in toata Europa.  In 1994, Wilson a devenit vocalul trupei STILTSKIN alaturi de care a lansat piesa “Inside” care a inregistrat un succes urias, inca de la inceput ajungand pe locul I in multe topuri europene.

“Inside” este unul dintre cele mai recunoscute refrene rock ale tuturor timpurilor si a fost folosita de brand-ul legendar de jeans “Levi’s” pe coloana sonora a uneia dintre reclamele sale.
3 Februarie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • SORIN pe 3 Feb 2015, 18:49
    prima data e a 3-a, la femei

    Da, dupa ce a fost la...Turda si Cluj...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod