Răspunsul lui Alexander Skarsgard la întrebarea momentului: Este sau nu cu Charlize Theron?

Alexander Skarsgard a răspuns evaziv când a fost întrebat despre relația cu Charlize Theron


Potrivit Life & Style, Skarsgard și Theron evită agitația de la Hollywood și se simt puțin "străini" de lumea vedetelor din industrie. Actrița este singură după ce în 2015 s-a despărțit de Sean Penn, în vârstă de 57 de ani, iar el s-a despărțit de Alexa Chung, 34 de ani, vara trecută. "Amândoi merg direct la țintă. Charlize are un sens al umorului pe care el îl adoră. Alexander e un tip serios, un gânditor și ei îi place asta", a spus persoana din anturajul celor doi.

Sursa a mai spus că ei nu vor să grăbească lucrurile, dar Charlize se asigură întotdeauna că face mișcările potrivite: "Charlize este de obicei foarte atentă când o relație devine serioasă, dar e și o femeie care trăiește intens, genul care nu ia prizonieri.

Nu-i nevoie să insist că ea tratează foarte serios tot ceea ce face."

În octombrie anul trecut, actorul suedez a fost protagonistul unei scene surprinzătoare la gala premiilor Emmy, când partenera lui din "Big Little Lies", Nicole Kidman, l-a sărutat pe buze, de față cu soțul ei, Keith Urban.
Totul s-a petrecut după ce Alexander a coborât de pe scenă, unde i s-a înmânat premiul pentru cel mai bun rol secundar masculin într-o miniserie; în timp ce actorul în vârstă de 41 de ani se îndrepta spre locul lui, Nicole l-a sărutat afectuos pe buze, punându-şi ambele palme pe obrajii lui.

Subiectul a fost intens dezbătut pe reţelele de socializare. "Sunt singurul care se întreabă de ce Nicole Kidman a găsit tocmai acum ocazia de a-l săruta pe Alexander Skarsgard care a câştigat un premiu Emmy?", a scris cineva pe Twitter.
Un alt fan a glumit, scriind că cei doi actori nu-şi mai pot ţine secretă relaţia: "Acel moment în care îţi lipeşti buzele accidental de iubitul tău secret, în prime time la televiziune."

Alţii s-au amuzat copios pe seama "sărmanului" Keith Urban, care a ajuns să-şi aplaude soţia în timp ce sărută un alt bărbat chiar în faţa lui. "Nicole e o bestie", a scris un utilizator.

Alexander, care în "Big Little Lies" joacă rolul soţului eroinei interpretate de vedeta australiană, a mulţumit, în discursul său, actriţelor cu care a lucrat - Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Zoe Kravitz şi Laura Dern.
"Mulţumesc că l-aţi acceptat pe acest băiat printre voi, fetelor", a spus actorul suedez.

Devenit cunoscut cu rolul din serialul "True Blood", unde l-a interpretat pe vampirul Eric Northman, Alexander Skarsgard  a mai jucat în "Legenda lui Tarzan" și a fost apreciat pentru prestația din "Big Little Lies". Este fiul actorului suedez Stellan Skarsgard și mai are șapte frați, el fiind cel mai mare dintre aceștia.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod