Rami Malek a căzut de pe scenă cu Oscarul în mână. Starul din „Bohemian Rhapsody” a avut nevoie de ajutorul medicilor

Starul din ”Bohemian Rhapsody” a căzut de pe scenă după ce a primit Oscarul pentru Cel mai bun actor.

Paramedicii au sărit imediat în ajutorul lui Malek, care a fost surprins de fotografi în timp ce a căzut de pe scenă, cu Oscarul în mână. Potrivit People, Malek a fost dus într-o zonă privată din culise, unde a primit îngrijiri medicale.

"Actorul a făcut tot ce a putut ca să-şi salveze trofeul. Când a lovit podeaua, Malek a părut surprins, iar cei din jur l-au ajutat să se ridice. A fost chemată salvarea pentru a-l trata pe actor", a povestit o sursă pentru Vanity Fair.

 

Rami Malek a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor, pentru partitura din "Bohemian Rhapsody", la cea de-a 91-a ediţie a galei Academiei de film americane, care are loc duminică noapte, la Dolby Theatre din Los Angeles.

În discursul pe care l-a rostit pe scenă, actorul a vorbit despre importanţa premiului câștigat.

"Faptul că îl sărbătoresc pe Freddie Mercury şi povestea lui cu voi în această seară e o dovadă că avem nevoie de filme ca acesta. Eu sunt fiul unor imigranţi din Egipt, un american la prima generaţie. O parte din povestea mea încă se scrie acum. Voi preţui acest moment pentru tot restul vieţii mele", a spus actorul.


Aceasta a fost prima nominalizare la Oscar pentru Rami Malek, care a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun rol principal masculin în competiția cu Christian Bale ("Vice"), Bradley Cooper ("A Star Is Born"), Willem Defoe ("At Eternity’s Gate"), Viggo Mortensen ("Green Book").

 

Lista câştigătorilor celei de-a 91-a ediţii a galei premiilor Oscar



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod