Raicu, amor la televizor

Vedeta Prima TV s-a aruncat in apele nesigure ale actoriei si, surprinzator, a acceptat si o scena mai delicata: o secventa, scurta, de dragoste, in care partener ii este actorul Dorian Boguta.
Vedeta Prima TV s-a aruncat in apele nesigure ale actoriei si, surprinzator, a acceptat si o scena mai delicata: o secventa, scurta, de dragoste, in care partener ii este actorul Dorian Boguta. Scena respectiva va aparea chiar in primele episoade din "Efect 30". In ultimul numar ar revistei Story Andreea Raicu povesteste totul despre acest moment.

Pe 25 octombrie, munca din ultimele luni a Andreei Raicu va putea fi admirata sau comentata, odata cu inceperea serialului „Efect 30“, cel care marcheaza debutul vedetei in ipostaza de actrita. O situatie noua pentru Andreea si una pentru care s-a pregatit cuminte si cat a putut de bine. Daca i-a iesit, ne vom lamuri.

Tematica serialului rezoneaza cu siguranta cu vedeta, ajunsa si la maturitatea de a expune dilemele femeii la 30 de ani, dar si buna cunoscatoare a mediului din „Efect“. Rivalitate, lupta, iubire, atractie, dezamagire, ambitii sau doar dorinta de evolutie umana, acestea sunt temele serialului, vazute prin ochii a patru prietene.

Scena de dragoste cu Dorian Boguta


Una dintre provocarile care i s-au ivit Andreei Raicu a fost si o scena de amor cu Dorian Boguta (l-ati vazut poate in „Francesca“), cel care joaca rolul iubitului ei din serial, un publisher pe nume Vlad. Vedeta explica mecanismul prin care a reusit sa interpreteze secventa: „Daca exista un lucru pe care l-am invatat foarte bine de cand am inceput acest proiect este ca, pe platou, trebuie sa ma rup integral de viata mea reala. Am citit Stanislavsky, cartea care se studiaza in facultate, si am inteles ca memoria afectiva este un element foarte important pentru un actor. Andreea Raicu dispare, lasa personajul Andreea Zabava sa traiasca, sa simta, sa ia decizii. Mi-a fost greu sa invat sa ma detasez, dar am reusit. Scena de dragoste s-a filmat spre final, cand deja aveam experienta multor saptamani pe platouri“.

Rusinea si retinerile nu au totusi avut ce cauta. „La filmari, indiferent de cadru, ai toti ochii atintiti asupra ta. Oamenii urmaresc actiunea prin prisma lucrurilor care-i intereseaza profesional. Nu se holbeaza cum se saruta actorii in fata camerei. Gandeste-te ca exista regizori ale caror sotii sau iubite joaca in scenele de sex din filmele lor!“, povesteste Andreea.

Tot ea explica si relatia dintre personajul sau si tanarul Vlad. „Sunt impreuna de 8 ani, iar el ajunge seful ei. Andreea e beauty editor al unei reviste, aspira la postul de redactor-sef, iar Vlad este publisher. Ea are propriile ambitii legate de cariera, nu agreeaza ipostaza in care o vede iubitul: de sotie si mama care lasa implinirea profesionala pe planul doi pentru a se dedica familiei“.

Cum e Andreea la 32 de ani  


„Efect 30“ trateaza problemele femeilor la 30 de ani. Andreea Raicu are 32. „Am inceput sa vad lucrurile diferit, sunt mai putin influentabila, pentru ca am testat diferite lucruri si am putut sa trag propriile concluzii. Mi-am fixat prioritati, mi-am construit o disciplina de viata. Ca sa-ti dau un exemplu: acum 4-5 ani mi-am dat seama ca ma simt mai bine daca mananc doar carne alba. Mai tarziu am devenit vegetariana. Nu mi-am impus lucrurile astea, le-am lasat sa se intample. Deci n-as zice ca sunt mai dura cu mine la 32 de ani. Dimpotriva, ca am invatat cum sa ma rasfat.

Foto: Cos Aelenei
12 Octombrie 2009
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dee pe 25 Oct 2009, 15:50
    deth'....

    deth'......a ajuns si asta mare vedeta.... panarama

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod