Putere, sex-appeal şi stil: Beyonce, pictorial fierbinte în Vogue

Vedeta a pozat într-o superbă rochie din dantelă care îi scoate în evidenţă formele. Imaginile au fost realizate de celebrul fotograf Mario Testino.

Imaginile vor apărea în catalogul de modă Vogue, care va fi lansat în luna septembrie. Cântăreaţa americană în vârstă de 33 de ani arată superb într-o rochie neagră din dantelă, foarte sexy, pe sub care se poate vedea uşor că nu poartă lenjerie intimă.

Cu formele ei generoase mai evidente ca oricând, Beyonce şi-a folosit din plin toate atuurile ei seducătoare. Un astfel de element este părul ud, care îi subliniază sex-appeal-ul. Folosind la perfecţie decorul şi unghiurile pentru a exploata liniile ondulate ale siluetei sale, fotograful Mario Testino a reuşit să obţină un amestec original de forţă, sex-appeal şi stil. Cu o carieră muzicală de succes, Beyonce demonstrează prin acest pictorial că poate activa fără probleme ca model, remarcă ziarul britanic Daily Mail.

Pentru copertă, editorii de la Vogue au ales o fotografie în care Beyonce poartă o rochie din dantelă roz, cu motive florale. "Doar B Beyonce şi arta dominaţiei globale", este titlul care promovează materialul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 August 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • revol pe 15 Aug 2015, 10:56
    cea mai ce ?

    Cea mai manelista dintre maneliste ! Se stie :))

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod